Colt CZ Group SE: Creștere a veniturilor de la an la an, scădere a profitului

- Creșterea veniturilor: Holdingul Colt CZ Group SE a raportat venituri de 3,667 miliarde de coroane cehești pentru primul trimestru al acestui an, în creștere cu 21,7% față de anul precedent. Această creștere indică o evoluție pozitivă a activităților comerciale ale Grupului.

- Profituri în scădere: Profitul net ajustat al Grupului de Armament s-a ridicat la 359,9 milioane de coroane cehești, în scădere cu 47,8 la sută față de aceeași perioadă a anului precedent. Această scădere poate fi cauzată de diverși factori, printre care se numără costurile de expansiune, schimbările din mediul de piață sau investițiile în inovare și dezvoltare.


Asta nu e prea frumos. Săptămâna trecută am cumpărat pentru prima dată un Colt, așa că deocamdată îl voi lăsa acolo și voi vedea ce a făcut peste câteva luni. În general, văd potențial acolo și chiar dacă hype-ul s-a stins, așa cum scrie Christopher, cred că acțiunile lor vor continua să crească.

Zbrojovka sunt destul de interesanți în sine, dar mi se pare că au pierdut din popularitate în ultimul an. Aveți acțiuni din acest sector, cum ar fi $LMT-0.1%?

Timeline Tracker Overview