đŸ’” HĂĄrom megbĂ­zhatĂł osztalĂ©krĂ©szvĂ©ny 5% feletti hozammal!

Íme az ĂĄltalam kivĂĄlasztott 3 Ă©rdekes osztalĂ©kos vĂĄllalat kĂŒlönbözƑ szektorokbĂłl.

Ezek a vĂĄllalatok arrĂłl ismertek, hogy hosszĂș mĂșltra visszatekintƑ mĂłdon minden Ă©vben emelik az osztalĂ©kot, Ă©s a jelenlegi ĂĄrfolyamokon több mint 5 %. BĂĄr az osztalĂ©kemelĂ©sek valahogy nem vĂĄrhatĂłak hatalmasak, stabilitĂĄsuk Ă©s versenytĂĄrsaikkal szembeni elƑnyeik ideĂĄlisak hosszĂș tĂĄvĂș befektetĂ©sekhez.

1. Realty Income $O+0.1%🏱

A Realty Income egy ingatlanbefektetĂ©si tĂĄrsasĂĄg (REIT), amely kereskedelmi ingatlanokat ad bĂ©rbe olyan jĂłl ismert vĂĄllalatoknak, mint aWalmart, a Dollar General Ă©s a Tractor Supply Company. Jelenleg osztalĂ©khozamot kĂ­nĂĄl 5,7 % Ă©s havonta fizet osztalĂ©kot. Ez a REIT minden negyedĂ©vben növeli az osztalĂ©kĂĄt, Ă©s nemrĂ©giben jelentette be a 30 Ă©vvel ezelƑtti tƑzsdĂ©re lĂ©pĂ©s Ăłta a125. osztalĂ©kemelĂ©sĂ©t .

O
$53.10 $0.03 +0.06%

2. Altria Group $MO+0.2%🚬

A cigarettĂĄzĂĄs csökkenĂ©se ellenĂ©re azAltria Group, aMarlboro cigarettamĂĄrka gyĂĄrtĂłja 58 osztalĂ©kemelĂ©ssel bĂŒszkĂ©lkedhet az elmĂșlt 54 Ă©vben. A jelenlegi ĂĄrfolyamokon a rĂ©szvĂ©ny elkĂ©pesztƑ 8,4% hozamot kĂ­nĂĄl. Az Ă­zesĂ­tett pĂĄrologtatĂłkra vonatkozĂł tilalom fokozott Ă©rvĂ©nyesĂ­tĂ©se pozitĂ­v hĂ­r azAltria szĂĄmĂĄra , mivel a vĂĄllalat tavaly felvĂĄsĂĄrolta azNJOY-t, a kevĂ©s engedĂ©lyezett e-cigarettamĂĄrka egyikĂ©t.

MO

Altria

MO
$44.80 $0.10 +0.22%

3. Pfizer $PFE+1.6%💊

APfizer gyĂłgyszeripari ĂłriĂĄscĂ©g rĂ©szvĂ©nyei osztalĂ©khozamot kĂ­nĂĄlnak 5,6 %. A vĂĄllalat 15 Ă©vesosztalĂ©kemelĂ©si mĂșlttal bĂŒszkĂ©lkedhet .BĂĄr aComirnatavakcinĂĄbĂłl Ă©s a COVID-19-hez kapcsolĂłdĂłPaxlovide kezelĂ©sbƑl szĂĄrmazĂł bevĂ©telek gyorsan csökkennek, a Pfizer a vĂĄratlan nyeresĂ©get Ășj bevĂ©teli forrĂĄsokba fektette. Ide tartozik aSeagenfelvĂĄsĂĄrlĂĄsa Ă©s kilenc Ășj gyĂłgyszer jĂłvĂĄhagyĂĄsa. tavaly.

PFE

Pfizer

PFE
$27.41 $0.43 +1.59%

Ez a hĂĄrom rĂ©szvĂ©ny szĂĄmomra nagyszerƱ lehetƑsĂ©get jelent minden olyan befektetƑ szĂĄmĂĄra, aki stabil Ă©s magas passzĂ­v jövedelmet keres.

Mi a vĂ©lemĂ©nyed ezekrƑl a vĂĄllalatokrĂłl, Ă©s neked melyik cĂ©gek vannak az osztalĂ©kportfĂłliĂłdban? đŸ–ïž


No comments yet
Timeline Tracker Overview