Kraft Heinz: Puncte cheie pentru investitori

-Formare și dimensiune: Kraft Heinz $KHC-1.2% a fost formată prin fuziunea dintre Kraft Foods și Heinz în 2015. Este unul dintre cei mai mari producători de alimente ambalate din lume.

- Mărci cunoscute: Pe lângă $KHC-1.2%, deține și mărcile Oscar Mayer, Velveeta, Jell-O, Philadelphia și Kool-Aid.

- Probleme inițiale: S-a confruntat cu provocări după fuziune din cauza clienților care au trecut la produse mai sănătoase și la mărci private. Concentrarea excesivă pe reducerea costurilor a încetinit creșterea.

- O nouă conducere: Miguel Patrício s-a alăturat în calitate de CEO în 2019 și a implementat o strategie axată pe marketing, consolidarea mărcilor puternice, vânzarea mărcilor mai slabe și optimizarea cheltuielilor.

- 2023 Finanțe: Vânzările organice au crescut cu 3%, profitul ajustat pe acțiune a crescut cu 7%.

- 2024 Perspective: Vânzările organice se așteaptă să crească cu 0-2%, iar câștigurile ajustate pe acțiune se așteaptă să crească cu 1-3%.

- Valoarea acționarilor: Acțiunile se tranzacționează la un preț de aproximativ 12 ori mai mare decât câștigurile din acest an, cu un randament viitor atractiv de 4,4%.

-Investiție stabilă: Kraft Heinz $KHC-1.2% este o acțiune blue-chip de încredere care se tranzacționează cu un discount față de concurenții săi.

V-ați gândi să investiți în această companie?

KHC
$32.52 -$0.40 -1.22%
Fair Price: $74.47
Cjdgxn: 94.36%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Compania este grozavă pentru mine, dar nu mă atrage și nu este pentru mine.

Este o acțiune foarte defensivă. Cu un dividend mai mare, se pot face ceva bani din asta, dar nu este pentru mine.

Timeline Tracker Overview