Kraft Heinz: A befektetőknek szóló legfontosabb tudnivalók

-Megalakulás és méret: A Kraft Heinz $KHC-0.8% a Kraft Foods és a Heinz 2015-ös egyesülésével jött létre. A világ egyik legnagyobb csomagolt élelmiszer gyártója.

- Ismert márkák: A$KHC-0.8% mellett az Oscar Mayer, a Velveeta, a Jell-O, a Philadelphia és a Kool-Aid márkák is a tulajdonában vannak.

- Kezdeti problémák: A fúzió után kihívásokkal szembesült, mivel a vásárlók egészségesebb termékekre és saját márkákra váltottak. A költségcsökkentésre való túlzott összpontosítás lelassította a növekedést.

- Új vezetés: Miguel Patrício 2019-ben lépett be vezérigazgatónak, és marketingre, az erős márkák megerősítésére, a gyengébb márkák értékesítésére és a kiadások optimalizálására összpontosító stratégiát vezetett be.

- 2023-as pénzügyi adatok: Az organikus értékesítés 3%-kal, az egy részvényre jutó korrigált eredmény 7%-kal nőtt.

- 2024-es kilátások: Várhatóan 0-2%-kal nő az organikus értékesítés és 1-3%-kal nő az egy részvényre jutó korrigált eredmény.

- Részvényesi érték: A részvényekkel az idei nyereség körülbelül 12-szeresén kereskednek, 4,4%-os vonzó határidős hozam mellett.

-Biztosbefektetés: A Kraft Heinz $KHC-0.8% megbízható blue-chip részvény, amely versenytársaihoz képest árengedménnyel kereskedik .

Megfontolná, hogy befektetjen ebbe a vállalatba?

KHC
$32.67 -$0.25 -0.76%
Fair Price: $16.50
Nnxszk: 50.81%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview