🎯 Ključni dogodki tedna!

Tukaj je še en zaokrožen pregled najpomembnejših dogodkov, ki jih bom spremljal v prihajajočem tednu.

❌Ponedeljek: Dan spomina na mrtve, na ta dan so borze v ZDA ZDA zaprte, zato bomo imeli podaljšani konec tedna.

📊 Torek: Indeks zaupanja potrošnikov, ki ga objavlja Conference Board: Spremljajmo, kako se spreminja razpoloženje potrošnikov, kar lahko vpliva na prihodnjo potrošnjo in s tem na trge.

📖 Sreda: Potrošniki, ki so se odločili, da se bodo odločili za potrošniško zaupanje, bodo v sredo: Fed Beige Book: Ta pomemben dokument vsebuje podroben pregled gospodarskih razmer v posameznih regijah ZDA. Je eden od ključnih kazalnikov za nadaljnje korake ameriškecentralne banke Fed.

Rezultati podjetij po zaprtju trgov :Salesforce $CRM-2.9%, HP $HPQin UiPath $PATH-2.4%.

📝 Četrtek: Začetni zahtevki za nadomestilo za brezposelnost: Ti podatki omogočajo vpogled v stanje na trgu dela, kar je ključno za makroekonomsko analizo. Prodaja stanovanj v pričakovanju: Vrednost: spremljajte dogajanje na stanovanjskem trgu, ki lahko vpliva na gradbeni sektor in potrošniško porabo 🏠.

Rezultati podjetijCostco $COST-0.2% in Dell $DELL+2.4%po zaprtju borze : Rezultati teh podjetij lahko ponudijo vpogled v maloprodajni in tehnološki sektor. 🛒💻

📉Petek: Podatki o osnovni inflaciji PCE: Ta kazalnik inflacije , ki gaFed pozorno spremlja, lahko vpliva na prihodnjo denarno politiko.

Spremljajte te pomembne dogodke! Katere novice boste spremljali? 📅💡


No comments yet
Timeline Tracker Overview