🌟 Salesforce $CRM-2.9% holnap jelenti be az eredményeket!

🚀 Salesforcemint az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverek vezetője (CRM)erős pénzügyi eredményeket produkál és folytatja az innovációt. Az elmúlt négy negyedévben felülmúlta az elemzői várakozásokat.

CRM
$229.03 -$6.77 -2.87%

📊 Az első negyedévre aSalesforce9,12 és 9,17 milliárd dollár közötti bevételt és részvényenként 2,37 és 2,39 dollár közötti nem GAAP szerinti eredményt vár . A konszenzusos elemzői becslés 9,14 milliárd dolláros bevételt és 2,38 dolláros részvényenkénti nyereséget jósol , ami éves összehasonlításban 2,8 milliárd dolláros növekedést jelentene . 40,8 %.

A legutóbbi negyedévben aSalesforce9,26 milliárd dolláros bevételt ért el . 11 %, az egy részvényre jutó nyereség pedig 36 % A növekedéshez hozzájárult a felhőalapú CRM-megoldások iránti erős kereslet és a stratégiai felvásárlások.

A pénzügyi évre vonatkozóan 2025 Salesforce előrejelzései szerint a bevételek 37,7 és 38 milliárd USD közötti árbevételt a 2015-ös pénzügyi évre. Ez bizakodásra utal a piaci részesedés és az ügyfélkör folyamatos növekedése tekintetében. Az innovációra való összpontosítás, különösen a AI és az automatizálásra, támogatja ezt a pozitív kilátást.

A vállalat olyan technológiai óriásokkal való együttműködésekből profitál, mint például IBM, Amazon AWS és Google Cloud. Ezek a partnerségek erősítik technológiai képességeit és piaci pozícióját, biztosítva a folyamatos növekedést.

Salesforce vezető szerepet tölt be a CRMolyan vállalatokkal versenyez, mint a Microsoft a Oracle. A CRM-alkalmazások átfogó csomagja és kiterjedt partneri ökoszisztémája jelentős előnyt biztosít.

Mit gondol a Salesforce-ról, és milyen eredményeket vár?


No comments yet
Timeline Tracker Overview