🌟 Salesforce $CRM-2.9% jutri objavlja rezultate!

🚀 Salesforcekot vodilni na področju programske opreme za upravljanje odnosov s strankami (CRM)dosega dobre finančne rezultate in nadaljuje z inovacijami. Zadnja štiri četrtletja so presegla pričakovanja analitikov.

CRM
$229.03 -$6.77 -2.87%

📊 Za prvo četrtletje Salesforcepričakuje prihodke v višini med9,12 in 9,17 milijardedolarjev ter dobiček, ki ni izračunan po načelih GAAP, med 2,37 in 2,39 dolarja na delnico. Soglasna ocena analitikov predvideva prihodke v višini 9,14 milijarde dolarjev in dobiček vvišini 2,38 dolarja na delnico, kar bi v primerjavi z letom prej pomenilo povečanje za 40,8 %.

V zadnjem četrtletju jeSalesforce ustvaril9,26 milijarde dolarjev prihodkov , kar je povečanje za 11 %, dobiček na delnico pa se je povečal za 36 % K tej rasti je prispevalo veliko povpraševanje po rešitvah CRM v oblaku in strateški prevzemi.

V poslovnem letu 2025 Salesforce napoveduje prihodke med 37,7 do 38 milijard ameriških dolarjev za fiskalno leto 2015. To kaže na zaupanje v nadaljnjo rast tržnega deleža in baze strank. Osredotočenost na inovacije, zlasti na področju UMETNA INTELIGENCA in avtomatizaciji, podpira te pozitivne napovedi.

Podjetje ima koristi od sodelovanja s tehnološkimi velikani, kot so npr. IBM, Amazon AWS in Google Cloud. Ta partnerstva krepijo njegove tehnološke zmogljivosti in tržni položaj ter zagotavljajo nadaljnjo rast.

Salesforce je vodilni na področju CRMin tekmuje s podjetji, kot so Microsoft a Oracle. Njegov celovit nabor aplikacij CRM in obsežen partnerski ekosistem mu dajeta veliko prednost.

Kaj menite o družbi Salesforce in kakšne rezultate pričakujete?


No comments yet
Timeline Tracker Overview