Palo Alto Networks și securitatea cibernetică

-Lider în domeniul securității cibernetice: Palo Alto Networks $PANW+0.0% este liderul mondial în furnizarea de soluții de securitate cibernetică și cea mai mare companie din acest sector din SUA după capitalizarea de piață.

- Platformă cuprinzătoare: Oferă firewall-uri, securitate în cloud, inteligență împotriva amenințărilor și protecție a punctelor finale, oferind o soluție completă pentru protejarea activelor digitale.

Tehnologie:

-Cortex XDR: $PANW+0.0% Folosește inteligența artificială și învățarea automată pentru a identifica și neutraliza amenințările în timp real.

Performanță financiară:

- Creștere a veniturilor: Creștere a veniturilor de la an la an cu 15%, până la 2 miliarde de dolari.

- Profitul net: Creștere a profitului net de la an la an cu 159%, până la 279 milioane de dolari, sau 79 de dolari pe acțiune.

Perspective:

- Creștere a cererii: Se preconizează că cererea de soluții robuste de securitate cibernetică va continua să crească.

- Strategie pe termen lung: Compania continuă să își execute strategia, cu gândul la o creștere profitabilă în 2024.

- Potențial de investiții: Acțiunile $PANW+0.0% sunt considerate una dintre cele mai bune acțiuni de creștere pentru 2024.

Ce credeți voi, investitorii, despre cibernetică și investiții?

PANW
$319.66 -$0.13 -0.04%
Fair Price: $014.32
Hykqhukq: 80.08%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Știu că această companie există🤣 dar nu am cercetat-o în detaliu. Sunt foarte interesat de acest sector și mi-ar plăcea să am în portofoliu câteva acțiuni din acest sector. Așadar, mulțumesc pentru pont, abia aștept.

Timeline Tracker Overview