🌐 Scăderi ale acțiunilor CrowdStrike Holdings $CRWD-0.2%!🔐

Acțiunile CrowdStrike au scăzut cu mai mult de 10 %! Sunt investitorii îngrijorați înainte de anunțarea rezultatelor pe 4 iunie?

CrowdStrike este o companie de securitate în cloud, specializată în protecția împotriva amenințărilor cibernetice. Prin intermediul platformei sale Falcon aceasta oferă soluții avansate pentru detectarea și prevenirea atacurilor, protecția endpoint-urilor și analize complete ale amenințărilor. Prin valorificarea inteligenței artificiale și a învățării automate, CrowdStrike poate să identifice și să neutralizeze rapid atacurile cibernetice, câștigând încrederea multor întreprinderi din întreaga lume. Abordarea sa inovatoare și eficiența ridicată o fac să fie unul dintre liderii din industria securității cibernetice.

CRWD
$389.51 -$0.92 -0.24%

Analiștii se așteaptă ca compania să raporteze un profit pe acțiune de 0,89 dolari, un salt de 56,14 % față de trimestrul precedent. În plus, se așteaptă ca veniturile să fie de 904,82 milioane de dolari, reprezentând 30,65% creștere față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru întregul an, estimarea pentru profitul pe acțiune este de 3,90 dolari, iar veniturile sunt de 3,97 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de 26,21 % a 29,82 % față de anul trecut.

CrowdStrike se tranzacționează în prezent la un raport forward de P/E DE 90,03 care este cu mult peste media industriei (29,3). Raport PEG al companiei este acum 4,04 care include rata de creștere preconizată a câștigurilor. Prin comparație, raportul mediu PEG din industrie este 1,76.

CRWD
$389.51 -$0.92 -0.24%
Target Price
224.35 (-42.40% Downside)

Pentru mine, aceasta este o companie foarte interesantă, având în vedere performanțele recente, dar consider că prețul acțiunilor este în prezent prea ridicat. Voi monitoriza cu atenție evoluția sa viitoare.

Care este părerea dumneavoastră despre această companie?


O companie excelentă pentru mine și aș dori să includ acțiunile sale în portofoliul meu, însă acțiunile sunt în prezent scumpe. Vom vedea care sunt rezultatele și care va fi reacția ulterioară a acțiunilor.

Timeline Tracker Overview