⛽Devon Energy și încă un pas în domeniul achizițiilor! 🌍

Devon Energy $DVN este un lider american în industria petrolului și gazelor naturale, cu sediul în Oklahoma. Compania se axează pe explorarea, dezvoltarea și producția de petrol și gaze, concentrându-și activitățile în special în Bazinul Permian, unul dintre cele mai semnificative câmpuri petroliere din Statele Unite.

DVN
$46.85 -$0.44 -0.93%

Sectorul petrolier se confruntă cu un val de fuziuni și achiziții din partea producătorilor. Cei mai mari jucători de pe piață, inclusiv ConocoPhillips $COP-1.3%, au făcut deja achiziții semnificative care îi vor ajuta să lupte împotriva concurenței.

n ultimele luni, Devon Energy a încercat să efectueze mai multe achiziții, dar din păcate, până acum, fără succes. Recent, s-a străduit să cumpere Marathon Oil $MRO-1.2%,dar oferta a fost depășită de ConocoPhillips pentru 22,5 miliarde de dolari. De asemenea, o încercare similară de a achiziționa CrownRock sau Enerplus $ERF+0.7% nu a reușit.

Alternative interesante care vor ajuta compania Devon Energy să își mențină poziția pe piață:

Ovintiv $OVV: Această companie produce petrol și gaze naturale în SUA și Canada. Achiziția ar consolida poziția Devon în regiunile Permian și Anadarko.

Permian Resources $PR: Concentrată pe Bazinul Permian, recentele achiziții ale acestora ar putea consolida semnificativ poziția Devon în această regiune cheie.

Civitas Resources $CIVI: activează în Bazinul DJ din Colorado și în bazinul Permian. Recenta achiziție a Vencer Energy pentru 2,1 miliarde de dolari ar putea fi avantajoasă din punct de vedere strategic pentru Devon.

În ciuda obstacolelor întâmpinate, există încă numeroase oportunități solide de achiziție. Devon Energy este recunoscută pentru strategia sa și nu este dispusă să plătească prea mult pentru tranzacții doar pentru a ține pasul cu concurența. Acestă abordare strategică ar putea fi benefică pe termen lung, deoarece competiția pentru țintele de achiziție rămase este redusă.

DVN
$46.85 -$0.44 -0.93%
Fair Price: $81.01
Wociyq: 10.39%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Ce părere aveți despre această companie și despre posibilele achiziții pentru a ține pasul cu concurența?


Acesta este un plan frumos, iar compania pare foarte interesantă. Aveți acțiuni în portofoliu?

Timeline Tracker Overview