⛽Devon Energy és egy újabb lépés a felvásárlási területen! 🌍

ADevon Energy $DVN egy vezető amerikai olaj- és gázipari vállalat, melynek székhelye Oklahomában található . A vállalat olaj- és gázfeltárásra, -fejlesztésre és -kitermelésre összpontosít, elsődleges tevékenysége azUSA egyik legjelentősebb olajmezőjére, a Permian-medencére összpontosul .

DVN
$46.85 -$0.44 -0.93%

Az olajszektorban a termelők fúziós és felvásárlási hulláma zajlik. A piac legnagyobb szereplői, köztük aConocoPhillips $COP-1.3%, már jelentős felvásárlásokat hajtottak végre, amelyek segítenek nekik a konkurencia visszaszorításában.

Azelmúlt hónapokban aDevon Energy több felvásárlással is próbálkozott, sajnos eddig sikertelenül. AMarathon Oil $MRO-1.2% megvásárlására tett legutóbbi próbálkozás azonban aConocoPhillips kezében kötött ki22,5 milliárd dollárért . Hasonlóképpen kudarcba fulladt aCrownRock vagy azEnerplus $ERF+0.7% felvásárlási kísérlete is .

Érdekes alternatívák, amelyek segítik a vállalatot Devon Energy megőrizze piaci pozícióját:

Ovintiv $OVV: Ez a vállalat kőolajat és földgázt termel azEgyesült Államokban és Kanadában. A felvásárlás megerősítené a Devon pozícióját a Permian és az Anadarko régióban.

Permian Resources $PR: A Permian-medencére összpontosít , a közelmúltban végrehajtott felvásárlásaik jelentősen megerősíthetik a Devon pozícióját ebben a kulcsfontosságú régióban.

Civitas Resources $CIVI: A coloradói DJ-medencében és a Permian-medencében tevékenykedik. AVencer Energy nemrégiben 2,1 milliárd dollárért történt felvásárlása stratégiailag előnyös lehet aDevon számára .

A visszaesések ellenére számos szilárd akvizíciós lehetőség marad. Devon Energy ismert a stratégiájáról, és nem hajlandó túlfizetni az ügyletekért, csak azért, hogy lépést tartson a versenytársakkal. Ez a stratégia hosszú távon kifizetődhet, mivel a fennmaradó felvásárlási célpontokért folyó verseny csökken.

DVN
$46.85 -$0.44 -0.93%
Fair Price: $90.57
Ggrsly: 62.20%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Mi a véleménye erről a vállalatról és a lehetséges felvásárlásokról, hogy lépést tartson a versennyel?


No comments yet
Timeline Tracker Overview