🗓️ Evenimentele cheie din această săptămână!

Iată un rezumat al evenimentelor interesante pe care le voi urmări pe piețe în săptămâna următoare!

🌟Luni: ISM Manufacturing PMI - Acest indice măsoară activitatea din industria prelucrătoare. Aici vom afla cum se comportă sectorul industrial și care sunt perspectivele sale viitoare.

💼Marți: JOLTS Locuri de muncă vacante - Acest raport oferă o imagine de ansamblu a locurilor de muncă vacante și arată cererea de forță de muncă.

Un număr mai mare de locuri de muncă vacante semnalează o piață a forței de muncă puternică și un potențial de creștere economică.🛡️Earnings: Înainte de deschiderea piețelor, vom avea rezultate de la Toyota Motor $TM, Honda Motor $HMC+1.2% și compania aeriană Ryanair $RYAAY. După închiderea piețelor, voi urmări rezultatele companiei de securitate cibernetică CrowdStrike $CRWD+0.7%, acțiunile acestei companii au slăbit în ultima săptămână din cauza posibilei neîmpliniri a așteptărilor analiștilor!

📋Miercuri : ADP Payrolls - Acest raport reprezintă un indicator preliminar pentru raportul oficial al guvernului privind ocuparea forței de muncă. El furnizează date despre variațiile numărului de locuri de muncă din sectorul privat și este un indicator esențial al stării pieței muncii. ISM Services PMI - Acest indice măsoară activitatea economică din sectorul serviciilor, care constituie cea mai mare parte a economiei.

🛒Venituri: Înainte de deschiderea piețelor, vor fi publicate rezultatele financiare ale Dollar Tree $DLTR, o companie specializată în vânzarea de produse la prețuri reduse. După închiderea piețelor, vor fi anunțate rezultatele financiare ale Lululemon $LULU, o companie de îmbrăcăminte sportivă.

📝 Joi: Cereri de șomaj -Acest indicator furnizează date despre numărul de cereri noi pentru indemnizații de șomaj, oferind o imagine actualizată a condițiilor de pe piața muncii.

🚗Venituri.

📅 Vineri: Raportul privind locurile de muncă din SUA - Acest raport oferă date despre numărul de locuri de muncă create, rata șomajului și câștigul mediu orar. Este un indicator esențial al sănătății economice generale a țării.

Ce știri și indicatori veți urmări în săptămâna următoare?
Intenționați să faceți achiziții/vânzări?


Sunt cu siguranță interesat de rezultatele $CRWD+0.7% și $NIO-0.2%. Vă mulțumim pentru rezumat.

Ei bine, am crwd cumpărat la 160 Mă întreb dacă ar trebui să vând și să mă bazez pe scăderea în jurul valorii de 200 și să cumpăr din nou... 😁

Ei bine, în general, voi fi mai mult întorcându-mă pe piețe, deoarece am fost plecat încă 14 zile. Vestea este cu siguranță interesantă, $CRWD+0.7% Sunt curios să văd cum evoluează. Săptămâna trecută $CRM-2.2% a scăzut frumos Companiile, deși diferite, dar ambele în industria IT se bazează pe AI și așteptări neîmplinite, așa că mă întreb dacă vom vedea o scădere similară în $CRWD+0.7%? 🤔 ...și altfel, dacă îmi amintesc corect, ar trebui să existe o divizare $NVDA+3.5% pe 6 iunie nu, așa că sunt mai curios aici cum va evolua prețul.

Timeline Tracker Overview