🗓️Klíčové e heti események!

Íme egy összefoglaló azokról az érdekes eseményekről, amelyeket a következő héten figyelni fogok a piacokon!

🌟Hétfő: ISM feldolgozóipari PMI - Ez az index a feldolgozóipar aktivitását méri. Itt megtudhatjuk, hogyan teljesít az ipari szektor, és milyenek a jövőbeli kilátásai.

💼Délután: JOLTS Állásajánlatok - Ez a jelentés áttekintést nyújt az álláslehetőségekről, és megmutatja a munkaerő iránti keresletet.

A z üres álláshelyek magasabb száma erős munkaerőpiacot és gazdasági növekedési potenciált jelez.🛡️Earnings: A piacok megnyitása előtt aToyota Motor $TM, a Honda Motor $HMC+0.4% és a Ryanair $RYAAY légitársaság eredményeit kapjuk . A piacok zárása után aCrowdStrike $CRWD+0.6% kiberbiztonsági vállalat eredményeit fogom figyelni , a vállalat részvényei az elmúlt héten gyengültek az elemzői várakozások esetleges elmaradása miatt!

📋Középszerda : ADP Payrolls - Ez a jelentés a hivatalos kormányzati foglalkoztatási jelentés előfutára. Adatokat szolgáltat a magánszektorban bekövetkezett munkahelyváltozásokról, és fontos mutatója a munkaerőpiac egészségi állapotának. ISM Szolgáltatási PMI - Ez az index a gazdaság nagy részét kitevő szolgáltatási szektor aktivitását méri.

🛒Eredmény: A piacok megnyitása előtt aDollar Tree $DLTR vállalat eredményeit halljuk , amely az áruk alacsony áron történő értékesítésére összpontosít . A piacok zárása után aLululemon $LULU sportruházati vállalat eredményei következ nek.

📝 Csütörtök: Munkanélküliségi kérelmek - Adatok a munkanélküli segély iránti új kérelmek számáról. Ez a mutató naprakész képet ad a munkaerőpiac állapotáról.

🚗Elérések.

📅 Péntek: Amerikai foglalkoztatási jelentés - Ez az adat a munkahelyteremtésre, a munkanélküliségi rátára és az átlagos órabérre vonatkozó információkat tartalmazza. Ez a jelentés fontos mutatója az ország általános gazdasági egészségének.

Milyen híreket és mutatókat fogsz figyelni a jövő héten?
Tervez-e bármilyen vásárlást/eladást?


No comments yet
Timeline Tracker Overview