🗓️Klíčové dogodki tega tedna!

Tukaj je povzetek zanimivih dogodkov, ki jih bom spremljal na trgih v prihodnjem tednu!

🌟Ponedeljek: ISM PMI v predelovalni industriji - Ta indeks meri aktivnost v predelovalni industriji. Tu bomo izvedeli, kako je industrijski sektor uspešen in kakšni so njegovi obeti za prihodnost.

💼V torek: Prosta delovna mesta JOLTS - To poročilo zagotavlja pregled prostih delovnih mest in prikazuje povpraševanje po delovni sili.

V ečje število prostih delovnih mest kaže na močan trg dela in potencial za gospodarsko rast.🛡️Earnings: Pred odprtjem trgov bomo dobili rezultate podjetijToyota Motor $TM, Honda Motor $HMC+0.7% in letalske družbe Ryanair $RYAAY. Po zaprtju trgov bom spremljal rezultate podjetja za kibernetsko varnost CrowdStrike $CRWD+0.2%, delnice tega podjetja so v zadnjem tednu oslabile zaradi morebitnega neizpolnitve pričakovanj analitikov!

📋Sreda: ADP Payrolls - To poročilo je predhodnik uradnega vladnega poročila o zaposlovanju. Zagotavlja podatke o spremembah delovnih mest v zasebnem sektorju in je pomemben kazalnik stanja na trgu dela. ISM PMI v storitvah - Ta indeks meri dejavnost v storitvenem sektorju, ki predstavlja večino gospodarstva.

🛒Izid: Pred odprtjem trgov bomo slišali rezultate podjetja Dollar Tree $DLTR, ki se osredotoča na prodajo blaga po nizkih cenah. P o zaprtju trgov bodo znani rezultati podjetja Lululemon $LULU, ki se ukvarja s športnimi oblačili.

📝 Četrtek: Zahtevki za nadomestilo za brezposelnost - Podatki o številu novih prošenj za nadomestilo za brezposelnost. Ta kazalnik nam omogoča sprotni vpogled v stanje na trgu dela.

🚗Zaposleni.

📅 Petek: Poročilo o zaposlovanju v ZDA - Ta podatek vključuje informacije o ustvarjanju novih delovnih mest, stopnji brezposelnosti in povprečnem urnem zaslužku. To poročilo je pomemben kazalnik splošnega gospodarskega stanja v državi.

Katere novice in kazalnike boste spremljali v prihodnjem tednu?
Ali nameravate opraviti kakšen nakup/prodajo?


No comments yet
Timeline Tracker Overview