💼 Palantir a primit un contract militar de 480 de milioane de dolari pentru a dezvolta un prototip al sistemului inteligent Maven! 🚀

Palantir $PLTR+1.7% este specializată în crearea de platforme software care permit organizațiilor să colecteze, să analizeze și să vizualizeze în mod eficient datele pentru a lua decizii mai bune. Produsele sale sunt utilizate pe scară largă în sectoarele comerciale și guvernamentale, inclusiv în domeniul apărării, al sănătății și al serviciilor financiare, unde ajută la îmbunătățirea operațiunilor și la creșterea eficienței.

PLTR

Palantir

PLTR
$25.44 $0.42 +1.66%

Săptămâna trecută, Pentagonul a anunțat un nou contract care reprezintă un pas important în integrarea inteligenței artificiale în operațiunile militare. Sistemul, denumit Maven, va utiliza algoritmi avansați de inteligență artificială și capacități de învățare automată pentru a scana și identifica sistemele inamice 🎯.

Potrivit unui comunicat de presă al Gărzii Naționale din Kentucky, armata SUA implementează deja activ această tehnologie în cadrul Comandamentului Central din Orientul Mijlociu. Sistemul Maven este conceput pentru a integra date din multiple surse ISR (Intelligence, Surveillance & Reconnaissance), permițând identificarea rapidă și precisă a țintelor. 🛰️

Unul dintre principalele obiective ale proiectului este de a îmbunătăți capacitatea de luare a deciziilor a comandanților și de a crește eficiența operațională prin procesarea și analiza mai rapidă a datelor. Această tehnologie permite filtrarea unor parametri specifici, sortarea unor cantități mari de informații și furnizarea de date relevante în timp aproape real. ⏱️

Contractul a fost atribuit unei filiale a Palantir USG și este unul cu preț fix. Finalizarea proiectului este planificată pentru 28 mai 2029. Acest contract urmează unui alt acord major, în valoare de 178 milioane de dolari, pentru dezvoltarea unei stații terestre TITAN, care se concentrează pe fuziunea avansată a datelor și pe capacitățile superioare de detectare prin intermediul inteligenței artificiale. 🌐

Palantir își continuă astfel misiunea de a sprijini armata și apărarea prin soluții tehnologice inovatoare. Astfel, inteligența artificială devine din ce în ce mai mult o parte indispensabilă a războiului modern.

Am văzut recent un sistem de direcționare care utilizează inteligența artificială, impresionând prin eficiență și precizie. Pe măsură ce inteligența artificială își intensifică implicarea în diverse industrii, senzația de a trăi într-un scenariu SF devine tot mai reală.

PLTR

Palantir

PLTR
$25.44 $0.42 +1.66%
Fair Price: $75.98
Aretxymv: 72.90%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Ce părere aveți despre Palantir și despre introducerea treptată a elementelor de inteligență artificială în majoritatea industriilor?


Pentru mine, este o strategie excelentă și cred că va ajuta destul de mult compania. Nu am urmărit deloc compania, dar am adăugat-o recent pe lista mea de urmărire și voi aștepta un preț mai mic.

Timeline Tracker Overview