Qualcomm: евтина алтернатива с огромен потенциал в областта на изкуствения интелект

- Препоръка от CFRA Research: Анджело Зино, вицепрезидент и главен анализатор на акции в CFRA Research, определи Qualcomm Incorporated $QCOM+3.3%като една от най-евтините алтернативи на Nvidia. Наскоро той повиши рейтинга на тази акция от "hold" на "buy".

- Нарастващи пазарни възможности: според Зин това увеличение отразява нарастващите общи пазарни възможности на $QCOM+3.3% в областта на компютрите с изкуствен интелект (AI), съдържанието за смартфони и автономните автомобили.

- Дългосрочен победител в областта на изкуствения интелект: "Смятаме я за дългосрочен победител в областта на изкуствения интелект при устройствата", каза Зин. $QCOM+3.3% се утвърди като ключов играч в областта на изкуствения интелект чрез своите иновативни технологии и стратегии.

- Подобряващо се търсене в Китай: $QCOM се възползва от подобряващото се търсене на китайския пазар, където премиум устройствата с Android се продават добре. Тази тенденция е положителна за компанията и носи нови възможности за растеж.

- Нови възможности за растеж: възходът на базираните на Windows компютри с изкуствен интелект представлява друга значителна възможност за растеж за$QCOM+3.3%. Тази експанзия в нови пазарни сегменти засилва дългосрочния потенциал за растеж на компанията.

Технологиите и стратегическите ходове на Qualcomm я превръщат в ключов играч в областта на изкуствения интелект и други модерни технологии.

QCOM

Qualcomm

QCOM
$215.39 $6.87 +3.29%
Fair Price: $215.24
Hbutrfwg: 93.60%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview