Qualcomm: O alternativă ieftină cu un potențial uriaș în AI

- Recomandare de la CFRA Research: Angelo Zino, vicepreședinte și analist principal de acțiuni la CFRA Research, a numit Qualcomm Incorporated $QCOM+3.1% drept una dintre cele mai ieftine alternative la Nvidia. Recent, el a îmbunătățit ratingul acestei acțiuni de la "hold" la "buy".

-Oportunități de expansiune a pieței: conform lui Zin, acest avans reflectă oportunitățile crescânde pe piața globală pentru $QCOM+3.1% în domeniul calculatoarelor cu inteligență artificială (AI), conținutului pentru smartphone-uri și al mașinilor autonome.

- Leader pe termen lung în inteligența artificială: "Considerăm că este un leader pe termen lung în dispozitivele AI", a declarat Zino .$QCOM+3.1% s-a impus ca un jucător cheie în domeniul AI prin tehnologiile și strategiile sale inovatoare.

- Îmbunătățirea cererii în China: $QCOM beneficiază de creșterea cererii pe piața chineză, unde dispozitivele Android premium se vând foarte bine. Această tendință favorabilă deschide noi oportunități de creștere pentru companie.

- Noi oportunități de creștere: ascensiunea computerelor AI bazate pe Windows reprezintă o altă oportunitate de creștere semnificativă pentru $QCOM+3.1%. Această extindere pe noi segmente de piață consolidează potențialul de creștere pe termen lung al companiei.

Tehnologiile și strategiile avansate adoptate de Qualcomm o plasează într-o poziție centrală în domeniul inteligenței artificiale și al altor tehnologii avansate.

QCOM

Qualcomm

QCOM
$229.14 $6.92 +3.11%
Fair Price: $667.83
Ulbeyjtm: 21.22%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview