Qualcomm: poceni alternativa z velikim potencialom na področju umetne inteligence

- Priporočilo družbe CFRA Research: Angelo Zino, podpredsednik in glavni analitik CFRA Research, je Qualcomm Incorporated $QCOM+3.0%označil za eno od najcenejših alternativ družbi Nvidia. Pred kratkim je to delnico z ocene "drži" povišal na oceno "kupi".

- Naraščajoče tržne priložnosti: po Zinovem mnenju to povečanje odraža naraščajoče splošne tržne priložnosti družbe $QCOM+3.0% na področju računalništva z umetno inteligenco, vsebin za pametne telefone in avtonomnih avtomobilov.

- Dolgoročni zmagovalec na področju umetne inteligence: "Menimo, da je dolgoročni zmagovalec na področju umetne inteligence v napravah," je dejal Zino .$QCOM+3.0% se je s svojimi inovativnimi tehnologijami in strategijami uveljavil kot ključni igralec na področju umetne inteligence.

- Izboljšanje povpraševanja na Kitajskem: $QCOM ima koristi od izboljšanja povpraševanja na kitajskem trgu, kjer se premijske naprave z operacijskim sistemom Android dobro prodajajo. Ta trend je za podjetje pozitiven in prinaša nove priložnosti za rast.

- Nove priložnosti za rast: vzpon računalnikov z umetno inteligenco, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, predstavlja za družbo $QCOM+3.0% še eno pomembno priložnost za rast. Ta širitev na nove tržne segmente krepi dolgoročni potencial rasti podjetja.

Qualcomm s svojimi tehnologijami in strateškimi potezami postaja ključni akter na področju umetne inteligence in drugih naprednih tehnologij.

QCOM

Qualcomm

QCOM
$228.79 $6.57 +2.96%
Fair Price: $300.51
Objreokv: 97.86%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview