🌐🔐 Fortinet- A kiberbiztonság vezető szereplője!

AFortinet $FTNT a növekvő kiberbiztonsági iparág egyik vezető szereplője, amely robusztus és széles termék- és szolgáltatásportfóliójáról ismert. A részvény jelenlegi csökkenése az idei csúcsához képest érdekes lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik minőségi részvényt keresnek kedvezményes áron. Ha a Fortinet megőrzi versenyelőnyeit és növekedési potenciálját, akkor ez a részvény érdekes opció lehet a kiberágazatban.

FTNT

Fortinet

FTNT
$60.62 $0.88 +1.47%

Széleskörű és elismert kínálat:
AFortinet három fő termék- és szolgáltatási szegmenst kínál:
Biztonságos hálózatok - Ez a szegmens a tűzfalakat, a rosszindulatú programok megelőzését, a fenyegetések felderítését és a hálózati hardvereket foglalja magában. Ez a szegmens csaknem 70 %Fortinet bevételeinek nagy részét, és ez a legstabilabb, bár a leglassabban növekvő szegmens.

Biztonságos hozzáférési szolgáltatások (SASE) - ASASE körülbelül 25 % és gyorsan növekszik. Az elmúlt negyedévben 24% növekedést ért el az előző évhez képest, és az előrejelzések szerint a bevételei 18 % éves növekedést.

Biztonsági műveletek (SecOps) - Ez a szegmens a kiszervezett biztonsági szolgáltatásokat és az IT-személyzeti szolgáltatásokat foglalja magában. Hozzájárulása kevesebb, mint 10 % a teljes bevételhez, de gyors ütemben növekszik.

A Fortinet jól ismert robusztus termékportfóliójáról, amely vezető pozíciót tart fenn a piacon. Olyan jelentős szereplőkkel versenyez, mint a Cisco Systems, a Juniper Networks, a Hewlett Packard és az Enterprise.

Megbízható keresleti tényezők:
A kiberbiztonság egyre fontosabbá válik, mivel a rosszindulatú támadások, az adatszivárgások és a rosszindulatú támadók száma világszerte drámaian növekszik. Ez a tendencia várhatóan folytatódik, ami növeli a biztonsági megoldások iránti keresletet. A kiberbiztonsági ágazat várhatóan a következő mértékben növekszik 10 a címre. 15 % évente, a SASE pedig potenciálisan akár 25 % évente.

Fortinet széles portfóliójának és erős versenyhelyzetének köszönhetően jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja ezt a tendenciát. Ha a vállalat meg tudja tartani vagy bővíteni piaci pozícióját, úgy vélem, jó növekedési lehetőségei vannak.

Bár a vállalat részvényei Fortinet nem fog olyan gyorsan növekedni, mint néhány más vállalat a szektorban, de kevésbé volatilis és stabilabb hozamot biztosíthat. Fontos tényező a széles termékportfólió és a versenyhelyzet.

FTNT

Fortinet

FTNT
$60.62 $0.88 +1.47%
Target Price
71.31 (+17.63% Upside)

Mi a véleménye erről a vállalatról és a kiberbiztonsági ágazatban rejlő általános lehetőségekről?


No comments yet
Timeline Tracker Overview