🗓️Klíčové събитията от тази седмица!

Ето обобщение на интересните събития, които ще наблюдавам на пазарите през следващата седмица!

💻Понеделник : Nvidia $NVDA+3.5%: Разделяне на акции в съотношение 10:1 - Този ход може да увеличи достъпността на акциите на Nvidia за инвеститорите на дребно и потенциално да повиши тяхната привлекателност .
Apple $AAPL+2.9%Този запис беше публикуван в Конференция WWDC. - Apple ще представи последните си технологични иновации и софтуер, което може да повлияе на цената на акциите и на развитието на целия технологичен сектор.

Вторник 💹 Вторник : Oracle $ORCL+13.3% ще обяви финансовите си резултати след затварянето на пазарите, това ще ни даде важна представа за състоянието на технологичния сектор и сектора на корпоративните услуги.

💲Сряда: Инфлация на потребителските цени - Този показател ще даде важен поглед върху текущото състояние на икономиката и потенциалния натиск за повишаване на цените.
Политически решения на ФЕД - Фед ще обяви решението си относно лихвените проценти, което може да повлияе на пазарите и на икономиката като цяло.
🏦FOMC Dot-Plot - Графичното представяне на очакванията за лихвените проценти на членовете на FOMC може да покаже бъдещата траектория на паричната политика.
🎙️Пресконференция на Пауъл - Председателят на Фед Джером Пауъл ще предостави допълнителни подробности и перспективи за икономиката, което може да повлияе на доверието на инвеститорите.

💹Отчитане на приходите:Broadcom $AVGO+2.4% ще отчете резултатите си след затварянето на пазарите .

📉Четвъртък: Инфлация в САЩ: PPI - Този показател проследява инфлацията на ниво производители и може да предвещава бъдеща потребителска инфлация.
🚗Tesla $TSLA+3.9%: Годишна среща - Среща на акционерите на Tesla, на която могат да бъдат обсъдени важни корпоративни планове и стратегии.

💹Отчети : След затварянето на пазарите софтуерната компания Adobe $ADBE-0.6%ще отчете резултатите си .

💼Петък: Сентимент на потребителите - Този индикатор измерва доверието на потребителите в икономиката, което може да повлияе на потребителските разходи и инвестиционните решения.

Какви събития и компании ще наблюдавате през следващата седмица? Как гледате на акциите на Nvidia след разделянето?


No comments yet
Timeline Tracker Overview