🗓️Klíčové e heti események!

Íme egy összefoglaló azokról az érdekes eseményekről, amelyeket a következő héten figyelni fogok a piacokon!

💻Hétfő : Nvidia $NVDA+3.5%: 10:1 részvényfelosztás - Ez a lépés növelheti azNvidia részvények elérhetőségét a kisbefektetők számára , és potenciálisan növelheti vonzerejüket .
Apple $AAPL+2.9%This entry was posted in WWDC konferencia. - Az Apple bemutatja legújabb technológiai újításait és szoftvereit, ami hatással lehet a részvények árfolyamára és az egész technológiai szektor fejlődésére.

Kedd 💹 Kedd : Az Oracle $ORCL+13.3%a piacok zárása után teszi közzé pénzügyi eredményeit, ez fontos betekintést nyújt a technológiai és vállalati szolgáltatási iparág egészségi állapotába.

💲 Szerda: Fogyasztói árinfláció - Ez a mutató fontos képet fog nyújtani a gazdaság jelenlegi állapotáról és az árakra nehezedő potenciális felfelé irányuló nyomásról.
Fed politikai döntések - A Fed bejelenti kamatdöntését, amely hatással lehet a piacokra és a gazdaság egészére.
🏦FOMC Dot-Plot - AFOMC-tagok kamatlábvárakozásainak grafikus ábrázolása jelezheti a monetáris politika jövőbeli pályáját.
🎙️Powell sajtótájékoztatója -Jerome Powell Fed-elnök további részleteket és kilátásokat közöl a gazdaságról, ami hatással lehet a befektetői bizalomra.

💹Eredmény: ABroadcom $AVGO+2.4% a piacok zárása után számol be eredményeiről .

📉 Csütörtök: USA PPI infláció - Ez a mutató a termelői szintű inflációt követi, és előrevetítheti a jövőbeli fogyasztói inflációt.
🚗Tesla $TSLA+3.9%: Éves közgyűlés - A Tesla részvényeseinek gyűlése, ahol a fontos vállalati tervek és stratégiák megvitatására kerülhet sor.

💹Enyereség : A piacok zárása után a szoftvercég Adobe $ADBE $ADBE-0.6%eredményt fog jelenteni .

💼Péntek: Fogyasztói hangulat - Ez a mutató a fogyasztók gazdaságba vetett bizalmát méri, ami befolyásolhatja a fogyasztói kiadásokat és a befektetési döntéseket.

Milyen eseményeket és vállalatokat fogsz figyelni a jövő héten? Mit gondolsz az Nvidia részvényekről a split után?


No comments yet
Timeline Tracker Overview