­čîč PayPal are un viitor promi╚Ť─âtor ╚Öi iat─â de ce cred c─â merit─â s─â fie luat ├«n considerare!

PayPal ($PYPL) se remarc─â prin varietatea sa de servicii, acoperind toate aspectele transferurilor de bani online. Mul╚Ťi oameni utilizeaz─â platformele PayPal ╚Öi Venmo, ├«n timp ce comercian╚Ťii se bazeaz─â pe procesarea pl─â╚Ťilor cu cardul prin intermediul Braintree, o filial─â a PayPal. Aceast─â gam─â extins─â de servicii ofer─â PayPal o baz─â solid─â ╚Öi diversificat─â de venituri.

Fondat─â ├«n 1998, PayPal continu─â s─â ob╚Ťin─â o cre╚Ötere robust─â a veniturilor. ├Än ultimii cinci ani, veniturile companiei au crescut cu o rat─â medie anual─â de 10,9 %. Datorit─â rolului s─âu de "pod de taxare" ├«n domeniul pl─â╚Ťilor, activitatea PayPal este foarte rezistent─â.

PYPL

PayPal

PYPL
$63.43 -$1.34 -2.07%

Sunt impresionat de deciziile luate de CEO-ul Alex Chriss, care implementeaz─â o serie de modific─âri ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri. Rezultatele constante ╚Öi programele solide de r─âscump─ârare a ac╚Ťiunilor sunt semne ale unei abord─âri eficiente ╚Öi orientate spre succes.

Inova╚Ťiile precum PayPal Fastlane, care optimizeaz─â procesul de checkout al clien╚Ťilor, aduc o cre╚Ötere semnificativ─â. Se estimeaz─â c─â aceast─â tehnologie va genera o cre╚Ötere a marjei de tranzac╚Ťie a companiei de la 1 miliard de dolari p├ón─â la 1,5 miliarde de dolari. Deja se observ─â rezultate pozitive, cu o cre╚Ötere a marjelor de 4% ├«n primul trimestru al anului 2024.

O alt─â noutate important─â este noua platform─â PayPal Ads, condus─â de Mark Grether, care a sporit anterior veniturile din publicitate ale companiei Uber la 1 miliard de dolari pe an. Dac─â PayPal va ob╚Ťine un succes similar, ar putea ├«nsemna o cre╚Ötere a profiturilor trimestriale p├ón─â la 10% .

O alt─â surs─â de cre╚Ötere semnificativ─â este divizia de procesare a cardurilor Braintree, care se afl─â ├«ntr-o dezvoltare rapid─â. Se prognozeaz─â c─â volumul pl─â╚Ťilor procesate de Braintree va ├«nregistra o cre╚Ötere anual─â de 22% ├«n urm─âtorii doi ani, ├«n timp ce veniturile din tranzac╚Ťii vor cre╚Öte cu 19%.

├Äncrederea ├«n compania PayPal este ├«mp─ârt─â╚Öit─â ╚Öi de investitori renumi╚Ťi. DekaBank Deutsche Girozentrale a achizi╚Ťionat recent 567.496 de ac╚Ťiuni ├«n valoare de 37,76 milioane de dolari, Boston Partners a cump─ârat 702.845 de ac╚Ťiuni ├«n valoare de 37,76 milioane de dolari, Cetera Investment Advisers a achizi╚Ťionat 205.295 de ac╚Ťiuni ├«n valoare de 13,75 milioane de dolari, ╚Öi multe alte companii de renume. Aceste investi╚Ťii arat─â c─â pia╚Ťa are ├«ncredere ├«n cre╚Öterea ╚Öi poten╚Ťialul viitor al PayPal.

PYPL

PayPal

PYPL
$63.43 -$1.34 -2.07%
Target Price
127.69 (+101.31% Upside)

Ce p─ârere ave╚Ťi despre ac╚Ťiunile PayPal, care au trecut prin numeroase transform─âri ├«n perioada pandemiei COVID-19?


Ar putea fi cu siguran╚Ť─â o oportunitate interesant─â, dar eu stau departe de acest titlu.

Am vorbit mult despre companie, o s─â m─â repet, dar hai s─â coment─âm ­čśü a╚Öa c─â pentru mine ├«nc─â mai cred c─â a avut o istorie mare ╚Öi nu va mai ajunge la asta. Se mi╚Öc─â ├«ntr-un mediu foarte competitiv ╚Öi, de╚Öi ├«ncearc─â s─â fac─â mi╚Öc─âri mari, a╚Öa cum a╚Ťi men╚Ťionat, a╚Ö fi foarte precaut aici. Perspectivele anali╚Ötilor sunt bune, da. ­čśŐ

Timeline Tracker Overview