Интересен REIT Съгласете се, недвижими имоти с дългосрочен потенциал! 🌟

Agree Realty Corporation $ADC+0.1%. Този инвестиционен тръст за недвижими имоти (REIT) предлага дивидентна доходност 4,9 % и представлява чудесна история за дългосрочен растеж с огромен потенциал.

Agree Realty е специализирана в недвижими имоти за търговия на дребно с един наемател в САЩ. Техният еднороден характер ги прави лесно продаваеми и бързо заменяеми. С портфолио от повече от 2 100 имоти, компанията е достатъчно диверсифицирана, за да управлява рисковете, свързани с всяко местоположение.

ADC
$60.22 $0.04 +0.07%

🔑 Основни предимства:

Диверсифицирано портфолио: Над 2 100 имота осигуряват стабилност.
Модел на нетен лизинг: Наемателите плащат по-голямата част от оперативните разходи.
История на нарастване на дивидентите: Среден годишен ръст от 6% през последните 10 години.

Стойността на акциите на компанията е намаляла с приблизително 20 %Този спад се дължи главно на повишаването на лихвените проценти, които увеличават разходите за финансиране на придобиванията, така че целият сектор на недвижимите имоти е под натиск. Въпреки високите лихвени проценти обаче Agree Realty продължава да се разраства - през първото тримесечие на 2024 г. те са закупили 31 имота и са завършили два проекта за развитие, а още 14 са в процес на разработване.

Пазарът на недвижими имоти се приспособява към промените в лихвените проценти, което отнема време. Ако инвестирате в дългосрочен план, просто REIT компаниите могат да бъдат интересен вариант. Когато пазарът се стабилизира, Уолстрийт вероятно ще признае потенциала на тази REIT, която има много дълга траектория на растеж.

ADC
$60.22 $0.04 +0.07%
Target Price
78.36 (+30.12% Upside)

Какво е вашето мнение за тази компания и за пазара на REIT?


No comments yet
Timeline Tracker Overview