Érdekes REIT Agree Realty hosszú távú potenciállal! 🌟

Agree Realty Corporation $ADC+0.1%. Ez az ingatlanbefektetési társaság (REIT) osztalékhozamot kínál ... 4,9 % és nagyszerű hosszú távú növekedési sztorit képvisel, óriási potenciállal.

Agree Realty egy bérlővel rendelkező kiskereskedelmi ingatlanokra specializálódott a következő területeken USA-BAN. Egységes jellegük könnyen értékesíthetővé és gyorsan cserélhetővé teszi őket. A több mint 2 100 a vállalat eléggé diverzifikált ahhoz, hogy kezelni tudja az egyes helyszínekkel kapcsolatos kockázatokat.

ADC
$61.43 $0.04 +0.07%

🔑 Főbb előnyök:

Diverzifikált portfólió: A több mint 2100 ingatlan stabilitást biztosít.
Nettó bérleti modell: A bérlők fizetik az üzemeltetési költségek nagy részét.
Osztaléknövekedés története: Az elmúlt 10 évben átlagosan 6%-os éves növekedés.

A vállalat részvényeinek értéke körülbelül 20 %Ez a csökkenés elsősorban az emelkedő kamatlábaknak köszönhető, amelyek növelik a felvásárlások finanszírozási költségeit, így azegész ingatlanszektor nyomás alatt van. Amagas kamatok ellenére azonban az Agree Realty továbbra is növekszik - 2024 első negyedévében31 ingatlant vásároltak és két fejlesztési projektet fejeztek be, és további 14 van előkészítés alatt.

Az ingatlanpiac alkalmazkodik a kamatlábak változásához, ami időbe telik. Ha hosszú távon fektet be, csak REIT társaságok érdekes opciót jelenthetnek. Amikor a piac stabilizálódik, Wall Street valószínűleg felismeri majd a REIT-ben rejlő potenciált, amely nagyon hosszú növekedési pályán van.

ADC
$61.43 $0.04 +0.07%
Target Price
78.36 (+27.56% Upside)

Mi a véleménye erről a vállalatról és a REIT-piacról?


No comments yet
Timeline Tracker Overview