S&P 500 ^GSPC
5,022.21
-0.58%
Nvidia NVDA
$840.35
-3.87%
Meta META
$494.17
-1.12%
Amazon AMZN
$181.28
-1.11%
Tesla TSLA
$155.45
-1.06%
Apple AAPL
$168.00
-0.81%
Microsoft MSFT
$411.84
-0.66%
Alphabet GOOG
$156.88
+0.56%

Nová zajímavá akcie vstoupila na burzu

Půjdu rovnou k věci - je to Expion360 Inc. (XPON).

Expion360 Inc. navrhuje, montuje, vyrábí a prodává lithium-železofosfátové baterie a podpůrné příslušenství pod názvem VPR 4EVER pro rekreační vozidla, námořní, golfové, průmyslové, obytné a off-the-grid aplikace. Společnost se také zabývá vývojem systémů e360 Home Energy Storage. Slouží prodejcům, velkoobchodníkům a výrobcům originálního vybavení ve Spojených státech a mezinárodně. Společnost byla dříve známá jako Yozamp Products Company, LLC a v listopadu 2021 změnila svůj název na Expion360 Inc.. Expion360 Inc. byla založena v roce 2016 a sídlí v Redmondu v Oregonu.


Trh s rekreačními vozidly je vzrušující; velikost trhu přesáhla v roce 2021 70 miliard USD a očekává se, že v letech 2022 až 2028 poroste s CAGR o více než 10 %. Rostoucí pohyb směrem k rekreaci pod širým nebem, jako je kempování, sportovní a turistické aktivity, je připraven pohánět růst trhu během prognózovaného období. Tento nedávný nárůst vyvolává potřebu společností, jako je Expion360 , který poskytuje spolehlivé, se zárukou špičkové lithiové baterie pro rekreační vozidla. Expion360 se stává vzrušující příležitostnou společností v přízemí, kterou lze sledovat. Tržby společnosti vzrostly z 25 tisíc USD v roce 2016 na 1,6 milionu USD v roce 2020 a 4,7 milionu USD v roce 2021!

Expion360 vede CEO/zakladatel/vedoucí prodeje John Yozamp; s více než 30 lety zkušeností v oblasti prodeje a marketingu má John značné znalosti v oblasti prodeje a vývoje produktů, které jsou určeny pro zásobování velkých maloobchodníků. Před spuštěním Expion360 byl John zakladatelem, vlastníkem a provozovatelem jedné z větších společností Solar Manufacturing, Zamp Solar, v USA se zaměřením na trhy RV a off-grid. S více než 59 % vlastního kapitálu ve vlastnictví zasvěcených osob a generálním ředitelem s více než 30 lety zkušeností v oblasti prodeje je tržní potenciál Expion360 silný a tým společnosti jej s důvěrou podporuje! Bylo to jen před několika dny, kdy Expion360 debutoval na NASDAQ pod symbolem „ XPON “. Akcie při svém debutu na trhu vzrostly o působivých 10 %, čímž se tato společnost dostala na žádoucí a vzrušující místo pro budoucí růst trhu!

Lithiové baterie jsou zdaleka nejdůležitější a zároveň jednou z nejpopulárnějších forem skladování energie na světě, přičemž v roce 2015 představovaly 85,6 % nasazených systémů pro ukládání energie. Očekává se, že samotný globální trh s bateriemi pro elektromobily dosáhne do roku 2030 téměř 1 bilionu dolarů. Udržení tohoto růstu bude vyžadovat spoustu nových baterií. Čím více energeticky hustých a bezpečných lithiových baterií lze získat, tím rychleji bude elektrifikace dopravy probíhat. V posledních letech se do odvětví baterií nalily investice s cílem vyvinout řešení pro udržitelné ukládání, která podporují přechod na energii. Expion360 používá jako chemii baterie Lithium Iron Phosphate (LiFePO4). Chemie LiFePO4 je považována za nejlepší volbu pro vysokou hustotu energie, spolehlivost, dlouhou životnost a bezpečnost. 


NEJLEPŠÍ DŮVODY PRO MÍT XPON NA VAŠEM RADARU:

  • Poptávka po lithiových bateriích v poslední době zaznamenala nárůst, protože se svět obrací k udržitelným, dobíjecím zdrojům energie. Lithiové baterie Expion360 používají pouze lithiové články nejvyšší kvality a ve srovnání s konkurencí nabízejí bezkonkurenční bezpečnost, dobu nabíjení a záruku.
  • Rostoucí trhy rekreačních vozidel (RVS) a námořních vozidel staví Expion360 do příznivé pozice pro zajištění nabídky a poptávky po špičkových lithiových bateriích. Rekreační vozidlo o velikosti trhu přesáhlo v roce 2021 70 miliard USD a očekává se, že v letech 2022 až 2028 poroste s CAGR o více než 10 %.
  • Společnost je v přízemí NASDAQ, právě před několika dny vstoupila na veřejnost! Během svého debutu na trhu akcie společnosti XPON vzrostly o 10 %, což slibuje budoucí zisk na trhu.
  • Velikost globálního trhu s lithium-iontovými bateriemi byla v roce 2020 oceněna na 53,6 miliard USD a očekává se, že v letech 2020 až 2028 poroste složenou roční mírou růstu (CAGR) 19,0 %. Růst trhu je připisován rostoucí poptávce po lithium-iontová baterie v elektrických vozidlech a další.
  • Expion360 , který je již lídrem ve svém oboru, má potenciál vyšplhat se na vrchol svého trhu, protože nabízí prémiové baterie pro pohon rekreačních a námořních vozidel. Expion360 , vedený generálním ředitelem s více než 30letými zkušenostmi v oblasti prodeje a marketingu a s 59% podílem ve vlastnictví zasvěcených osob, se stává vzrušujícím hráčem, který lze sledovat na NASDAQ.


Během pandemie Coivd-19 se letecká doprava zastavila, což způsobilo, že mnozí z nás hledali jiné způsoby dovolené a přitom pamatovali na zdravotní krizi. Mnoho Američanů, zejména mladší generace, se rozhodlo cestovat místně, po silnici (nebo po vodě), pomocí rekreačních vozidel (RV). Odvětví obytných vozů roste s mileniály fenomenálním tempem. Více než 11 % domácností ve Spojených státech vlastní obytný vůz. Jen Millennial's vlastní přes 15 milionů RV. Odvětví rekreačních vozidel přináší americké ekonomice více než 114 miliard dolarů, což z něj dělá velmi důležité odvětví pro služby v USA. Podle nedávného průzkumu Asociace RV Industry Association plánuje 61 milionů Američanů v příštích 12 měsících jezdit na RV. To je oproti roku 2020 nárůst o 46 milionů! Více než 11 % domácností v USA vlastní rekreační vozidlo, což dokazuje, že je to trh, který je třeba sledovat. To vše zdůrazňuje potřebu společností jako Expion360, které dodávají lithiové baterie do rekreačních a námořních vozidel, aby uspokojily poptávku a nabídku rušného průmyslu!

Co jsou tedy lithiové baterie a proč jsou tak důležité?

Lithiové baterie jsou dobíjecí baterie, které se vyznačují velmi vysokou hustotou výkonu. Tyto baterie mají jednu z nejvyšších energetických hustot ze všech současných bateriových technologií. Mohou dodávat velké množství proudu pro vysoce výkonné aplikace, které mají lithiové baterie také poměrně nenáročné na údržbu a nevyžadují plánované cyklování, aby byla zachována jejich životnost. Z hlediska čisté energie pochází velké vzrušení kolem lithiové technologie z jejich potenciálních aplikací ve vozidlech napájených bateriemi. V současnosti nejprodávanější elektromobily Nissan Leaf a Tesla Model S používají jako primární zdroj paliva lithiové baterie. Některé další výhody lithia baterie zahrnují: údržba, životnost, rychlost nabíjení, bezpečnost a snadné nabíjení. Další výhodou použití lithiových baterií je, že se posouvá směrem k dekarbonizaci. Čisté zdroje energie, jako jsou dobíjecí baterie, urychlují čistou elektrifikaci ve dvou odvětvích americké ekonomiky s největšími emisemi: v dopravě a elektřině.

Samozřejmě tento článek není investičním doporučením, to si musí každý zvážit sám...

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @standasocha má karmu 56 a je členem této komunity od 30/01/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Za mě určitě zajímavá společnost.

Společnost jako taková se mi jeví docela dobře právě skrz využitelnost... Jen by mě zajímalo zda není v tomto sektoru příliš mnoho konkurence (pokud nějaká je).

Ten byznys není nezajímavý, právě naopak