S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

7 companii pe care ar trebui să le includeți în portofoliul dumneavoastră (partea 1)

Există multe modalități de a investi pe piața bursieră. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei investiții cu risc scăzut și randament ridicat, atunci s-ar putea să găsiți aici ceea ce vă trebuie.

Alibaba

Printre altele, scăderea actuală a pieței ne oferă numeroase oportunități de a cumpăra companii de foarte bună calitate la un preț foarte rezonabil, care, dacă sunt investite din timp, pot genera profituri decente în viitor.

1. Alibaba Group $BABA+1.1%

Alibaba Group este o companie multinațională de comerț electronic cu sediul în China, fondată de Jack Ma. Compania este unul dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul din lume și s-a extins recent și în alte industrii, cum ar fi divertismentul, finanțele etc....

  • Conform clasamentului Alexa, compania deține unul dintre cele mai vizitate site-uri de cumpărături online din lume.
  • De asemenea, are multe alte site-uri care oferă servicii precum Alipay pentru procesarea plăților sau Youku pentru streaming video.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

Cu toate acestea, ultimii ani au fost problematici pentru companie din cauza măsurilor de reglementare. Guvernul chinez a impus amenzi mari companiei Alibaba și a luat măsuri drastice pentru a proteja compania națională.

  • Cu toate acestea, rapoarte recente sugerează că guvernul își relaxează reglementările și își dă seama că Alibaba este extrem de valoroasă pentru economia țării.
  • Recent, Beijingul și autoritățile de reglementare din SUA au discutat despre logistica autorizării inspecțiilor la fața locului de către autoritățile americane de reglementare a valorilor mobiliare ale companiilor chineze cotate la bursele americane.

Prețul acțiunilor este scăzut și nu a existat niciodată un moment mai bun decât acum pentru a investi în această companie.

2. Prologis $PLD+1.0%

Prologis este o companie globală specializată în deținerea și gestionarea centrelor de distribuție, a depozitelor și a clădirilor logistice. Acesta oferă întreprinderilor facilități pentru a depozita și distribui eficient bunurile.

  • Companiile pot fi structurate ca un REIT sau un fond de investiții imobiliare care se concentrează pe active imobiliare și distribuie majoritatea profiturilor sale acționarilor.
  • REIT-urile sunt populare în rândul investitorilor care doresc să își mărească fondurile fără a-și asuma prea multe riscuri.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

Prologis investește în mai multe proprietăți care se așteaptă să ofere o creștere a ofertei de spații în clădiri legate de logistică, care vor fi acum solicitate de comerțul electronic. Acest lucru va fi în beneficiul companiei și al rezultatelor sale.

  • Prologis se descurcă foarte bine, după cum au arătat rezultatele primului trimestru publicate luna trecută.
  • Compania a reușit să depășească toate estimările analiștilor în ceea ce privește toți parametrii cheie.
  • Aceasta a obținut 834 de milioane de dolari din operațiuni și a înregistrat un profit de 1,09 dolari pe acțiune pentru această perioadă.
  • Veniturile din această perioadă au atins 1,22 miliarde de dolari.
  • De asemenea, compania și-a majorat previziunile privind fondurile provenite din operațiuni pentru întregul an la 5,10-5,16 dolari pe acțiune.

3. Costco cu ridicata $COST+0.1%

Costco Wholesale este un lanț de magazine din Statele Unite și Canada. Costco face parte din cultura americană de zeci de ani. De asemenea, a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, iubit de peste 111 milioane de oameni din întreaga lume. Costco este cunoscut pentru prețurile sale scăzute și pentru marfa de înaltă calitate, ceea ce îl face unul dintre cei mai populari comercianți cu amănuntul din America de Nord.

Costco
  • Inflația este la un nivel record în SUA, așa că, dacă plănuiți să vă construiți un portofoliu de investiții pe termen lung, Costco ar trebui să fie inclusă.
  • Chiar dacă majoritatea consumatorilor se îndepărtează de produsele scumpe, ei vor continua să viziteze Costco pentru nevoile lor de bază.
  • Pur și simplu, Costco va fi acolo și, datorită modelului său de afaceri, ar trebui să crească în anii următori.

4. Luni.com $MNDY-0.4%

Monday.com este o platformă care ajută companiile să își gestioneze forța de muncă digitală. Acesta oferă o platformă bazată pe cloud pentru a gestiona munca, proiectele și sarcinile pentru lucrătorii digitali de la birou sau de la distanță.

  • Acesta oferă mai multe funcții, cum ar fi programarea, memento-uri și urmărirea timpului.
  • Software-ul poate fi folosit de angajatori sau de angajații care au nevoie să își gestioneze cu ușurință viața profesională sau personală.
  • Din cauza pandemiei, din ce în ce mai multe companii trec la un model de telemuncă sau hibrid.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

Caracteristicile lui Monday permit o integrare perfectă cu multe tipuri diferite de aplicații. Acest lucru este important pentru echipele de resurse umane, departamentele de marketing și alte persoane care ar putea avea nevoie de date de la LinkedIn sau Hubspot. Este foarte frecvent ca întreprinderile să integreze date de pe diferite platforme și fluxuri de lucru.

Piața bursieră în ansamblu nu a mers prea bine în ultima vreme. Prin urmare, acțiunile sunt disponibile la un discount semnificativ și pot fi potrivite pentru a cumpăra

Dacă sunteți interesat de acest articol, mă voi bucura dacă veți consulta partea a doua, în care analizăm alte 3 companii care sunt, de asemenea, o alegere bună pentru orice portofoliu datorită prețurilor lor scăzute.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet