@faaswilkes

Er zijn vele manieren om in de aandelenmarkt te beleggen. Als u echter op zoek bent naar een investering met een laag risico en een hoog rendement, dan vindt u hier misschien wat u zoekt.

Alibaba

De huidige marktdaling biedt ons onder meer tal van kansen om zeer kwaliteitsvolle bedrijven te kopen tegen een zeer redelijke prijs, die bij een vroege investering in de toekomst aanzienlijke winsten kunnen opleveren.

1. Alibaba Group $BABA

Alibaba Group is een multinationale onderneming voor elektronische handel, gevestigd in China, die is opgericht door Jack Ma. Het bedrijf is een van de grootste detailhandelaren ter wereld en heeft zich onlangs uitgebreid naar andere sectoren zoals entertainment, financiën enz...

 • Volgens de internetranglijst van Alexa heeft het bedrijf een van 's werelds meest bezochte online shopping sites.
 • Het heeft ook veel andere sites die diensten aanbieden zoals Alipay voor betalingsverwerking of Youku voor videostreaming.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

De laatste jaren zijn echter problematisch geweest voor het bedrijf als gevolg van de strenge regelgeving. De Chinese regering heeft Alibaba hoge boetes opgelegd en is hard opgetreden om het binnenlandse bedrijf te beschermen.

 • Recente berichten wijzen er echter op dat de regering haar regelgeving versoepelt en zich realiseert dat Alibaba van grote waarde is voor de economie van het land.
 • Onlangs hebben Peking en Amerikaanse regelgevers gesproken over de logistiek van het toestaan van inspecties ter plaatse door Amerikaanse effectentoezichthouders van Chinese bedrijven die aan Amerikaanse beurzen genoteerd staan.

De aandelenkoersen staan onder druk en er is nog nooit een beter moment geweest om in dit bedrijf te investeren dan nu.

2. Prologis $PLD

Prologis is een wereldwijde onderneming die gespecialiseerd is in het bezit en het beheer van distributiecentra, magazijnen en logistieke gebouwen. Het biedt bedrijven faciliteiten om goederen op te slaan en efficiënt te distribueren.

 • De ondernemingen kunnen worden gestructureerd als een REIT of vastgoedbeleggingstrust die zich richt op vastgoedactiva en het grootste deel van zijn winst uitkeert aan aandeelhouders.
 • REIT's zijn populair bij beleggers die hun middelen willen verhogen zonder al te veel risico te nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

Prologis investeert in verschillende eigendommen die naar verwachting zullen zorgen voor een toename van het aanbod van ruimte in logistiek-gerelateerde gebouwen waarnaar nu vraag zal zijn door e-commerce. Dit zal de onderneming en haar resultaten ten goede komen.

 • Prologis doet het erg goed, zoals de vorige maand bekendgemaakte resultaten over het eerste kwartaal aantonen.
 • Het bedrijf slaagde erin de ramingen van alle analisten te overtreffen in alle belangrijke parameters.
 • Het bedrijf verdiende 834 miljoen dollar uit operaties en boekte een winst van 1,09 dollar per aandeel over de periode.
 • De inkomsten in de periode bedroegen 1,22 miljard dollar.
 • Het bedrijf verhoogde ook zijn richtlijn voor het bedrijfsresultaat voor het volledige jaar naar $5,10 tot $5,16 per aandeel.

3. Costco Groothandel $COST

Costco Wholesale is een keten van winkels in de Verenigde Staten en Canada. Costco is al tientallen jaren een deel van de Amerikaanse cultuur. Het is ook een van 's werelds meest herkenbare merken geworden, geliefd bij meer dan 111 miljoen mensen wereldwijd. Costco staat bekend om zijn lage prijzen en kwaliteitsartikelen, waardoor het een van de populairste detailhandelaars in Noord-Amerika is.

Costco
 • De inflatie in de VS is ongekend hoog, dus als u van plan bent een beleggingsportefeuille op lange termijn op te bouwen, moet Costco daarin worden opgenomen.
 • Ook al stappen de meeste consumenten af van dure producten, toch zullen zij nog steeds hun plaatselijke Costco bezoeken voor hun basisbehoeften.
 • Eenvoudig gezegd, Costco zal er gewoon zijn, en met zijn bedrijfsmodel zou het de komende jaren moeten groeien.

4. Monday.com $MNDY

Monday.com is een platform dat bedrijven helpt hun digitale personeelsbestand te beheren. Het biedt een cloud-gebaseerd platform om werk, projecten en taken te beheren voor digitale werkers op kantoor of op afstand.

 • Het biedt verschillende functies zoals planning, reminders en tijdregistratie.
 • De software kan worden gebruikt door werkgevers of werknemers die hun werk of privéleven gemakkelijk willen beheren.
 • Als gevolg van de pandemie schakelen steeds meer bedrijven over op telewerken of een hybride model.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

De functies van Monday maken een naadloze integratie met veel verschillende soorten toepassingen mogelijk. Dit is belangrijk voor HR-teams, marketingafdelingen en anderen die gegevens van LinkedIn of Hubspot nodig kunnen hebben. Het is heel gebruikelijk voor bedrijven om gegevens van verschillende platforms en workflows te integreren.

De aandelenmarkt als geheel heeft het de laatste tijd niet al te goed gedaan. Daarom zijn de aandelen beschikbaar tegen een aanzienlijke korting en kunnen ze geschikt zijn om te kopen

Als u geïnteresseerd bent in dit artikel, zal ik blij zijn als u kijkt naar deel 2 waar we kijken naar 3 andere bedrijven die ook een goede keuze zijn voor elke portefeuille als gevolg van hun lage prijzen.

Het volledige artikel gratis lezen? Ga je gang 👇

Heb je een rekening? Meld je dan aan . Of maak een nieuwe .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇