@gyorgysarosi

A tőzsdei befektetésnek számos módja van. Ha azonban alacsony kockázatú, magas hozamú befektetést keres, akkor itt megtalálhatja, amire szüksége van.

Alibaba

Többek között a jelenlegi piaci visszaesés rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy nagyon jó minőségű vállalatokat vásároljunk nagyon kedvező áron, amelyek korai befektetés esetén a jövőben tisztességes nyereséget termelhetnek.

1. Alibaba Group $BABA

Az Alibaba Group egy Kínában székhellyel rendelkező multinacionális e-kereskedelmi vállalat, amelyet Jack Ma alapított. A vállalat a világ egyik legnagyobb kiskereskedője, és a közelmúltban más iparágakba, például a szórakoztatóiparba, a pénzügyekbe stb...

 • Az Alexa internetes rangsorai szerint a vállalat a világ egyik leglátogatottabb online vásárlási oldala.
 • Számos más oldal is kínál szolgáltatásokat, mint például az Alipay a fizetés feldolgozásához vagy a Youku a videó streaminghez.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

Az elmúlt néhány év azonban a szabályozói szigorítások miatt problémás volt a vállalat számára. A kínai kormány súlyos bírságokat szabott ki az Alibabára, és keményen fellépett a hazai vállalat védelmében.

 • A legújabb jelentések azonban arra utalnak, hogy a kormány enyhít a szabályozáson, és felismerte, hogy az Alibaba rendkívül értékes az ország gazdasága számára.
 • A közelmúltban Peking és az amerikai szabályozó hatóságok megvitatták annak logisztikáját, hogy az amerikai értékpapír-felügyeletek helyszíni ellenőrzéseket engedélyezzenek az amerikai tőzsdéken jegyzett kínai vállalatoknál.

A részvényárfolyamok nyomottak, és soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy ebbe a vállalatba fektessünk, mint most.

2. Prologis $PLD

APrologis egy globális vállalat, amely elosztóközpontok, raktárak és logisztikai épületek tulajdonlásával és kezelésével foglalkozik. A vállalkozások számára eszközöket biztosít az áruk tárolására és hatékony elosztására.

 • A társaságok REIT vagy ingatlanbefektetési alap formájában működhetnek, amely ingatlanvagyonra összpontosít, és nyereségének nagy részét a részvényesek között osztja szét.
 • A REIT-ek népszerűek azon befektetők körében, akik anélkül szeretnék növelni a pénzeszközeiket, hogy túl nagy kockázatot vállalnának.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

A Prologis több olyan ingatlanba fektet be, amelyek várhatóan növelni fogják a logisztikához kapcsolódó épületek helykínálatát, amelyekre most az e-kereskedelemben lesz kereslet. Ez a vállalat és annak eredményei javára válik.

 • A Prologis nagyon jól teljesít, amint azt a múlt hónapban közzétett első negyedéves eredmények is mutatták.
 • A vállalatnak sikerült az elemzői becsléseket minden kulcsfontosságú mutatóban felülmúlnia.
 • A vállalat 834 millió dollárt keresett a működésből, és részvényenként 1,09 dolláros nyereséget ért el ebben az időszakban.
 • A bevételek ebben az időszakban elérték az 1,22 milliárd dollárt.
 • A vállalat emelte az egész évre vonatkozó működési eredményre vonatkozó előrejelzését is, amely 5,10 és 5,16 dollár között van részvényenként.

3. Costco Nagykereskedelem $COST

ACostco Wholesale egy áruházlánc az Egyesült Államokban és Kanadában. A Costco évtizedek óta az amerikai kultúra része. Emellett a világ egyik legfelismerhetőbb márkájává vált, amelyet világszerte több mint 111 millió ember szeret. A Costco alacsony árairól és kiváló minőségű árucikkeiről ismert, ami Észak-Amerika egyik legnépszerűbb kiskereskedelmi vállalatává teszi.

Costco
 • Az infláció minden idők legmagasabb szintjén van az Egyesült Államokban, így ha hosszú távú befektetési portfóliót tervezel, a Costco-t is be kell vonnod.
 • Még ha a legtöbb fogyasztó el is távolodik a drága termékektől, alapvető szükségleteiért továbbra is felkeresi a helyi Costcót.
 • Egyszerűen fogalmazva, a Costco csak ott lesz, és üzleti modelljével az elkövetkező években növekednie kell.

4. Monday.com $MNDY

AMonday.com egy olyan platform, amely segít a vállalatoknak a digitális munkaerő kezelésében. Felhőalapú platformot biztosít az irodában vagy távolról dolgozó digitális munkavállalók számára a munka, a projektek és a feladatok kezelésére.

 • Számos funkciót kínál, például ütemezést, emlékeztetőket és időkövetést.
 • A szoftvert használhatják a munkáltatók vagy a munkavállalók, akiknek könnyen kell kezelniük a munkájukat vagy a magánéletüket.
 • A világjárvány miatt egyre több vállalat tér át a távmunkára vagy a hibrid modellre.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

A Monday funkciói lehetővé teszik a zökkenőmentes integrációt számos különböző típusú alkalmazással. Ez fontos a HR-csapatok, a marketingosztályok és mások számára, akiknek szükségük lehet a LinkedIn vagy a Hubspot adataira. Nagyon gyakori, hogy a vállalkozások különböző platformokról és munkafolyamatokból származó adatokat integrálnak.

A tőzsde egésze az utóbbi időben nem teljesít túl jól. Ezért a részvények jelentős kedvezménnyel kaphatók, és alkalmasak lehetnek a vásárlásra.

Ha érdekli ez a cikk, örülnék, ha megnézné a 2. részt, ahol további 3 vállalatot vizsgálunk meg, amelyek alacsony áraik miatt szintén jó választásnak számítanak bármely portfólióba.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇