S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

7 ettevõtet, mida peaksite oma portfelli lisama (1. osa)

Aktsiaturule investeerimiseks on palju võimalusi. Kui aga otsite madala riskiga ja kõrge tootlusega investeeringut, siis võite leida siit selle, mida vajate.

Alibaba

Muu hulgas pakub praegune turutõrge meile palju võimalusi osta väga kvaliteetseid ettevõtteid väga mõistliku hinnaga, mis varakult investeerides võivad tulevikus korralikku kasumit tuua.

1. Alibaba Group $BABA+2.9%

Alibaba Group on Hiinas asuv rahvusvaheline e-kaubandusettevõte, mille asutas Jack Ma. Ettevõte on üks maailma suurimaid jaemüüjaid ja on hiljuti laienenud ka teistesse tööstusharudesse, nagu meelelahutus, rahandus jne...

  • Alexa interneti edetabelite kohaselt on ettevõte üks maailma enim külastatud veebipõhiseid ostusaitasid.
  • Samuti on seal palju muid saite, mis pakuvad teenuseid, nagu Alipay maksete töötlemiseks või Youku video voogedastuseks.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

Viimased aastad on aga olnud ettevõtte jaoks regulatiivsete piirangute tõttu problemaatilised. Hiina valitsus on Alibabale määranud suured trahvid ja astunud kodumaise ettevõtte kaitsmiseks samme.

  • Hiljutised aruanded viitavad aga sellele, et valitsus leevendab oma eeskirju ja mõistab, et Alibaba on riigi majandusele äärmiselt väärtuslik.
  • Hiljuti arutasid Peking ja USA reguleerivad asutused USA väärtpaberijärelevalveasutuste poolt USA börsidel noteeritud Hiina äriühingute kohapealse kontrolli lubamise logistikat.

Aktsiakursid on madalseisus ja kunagi varem ei ole olnud paremat aega sellesse ettevõttesse investeerimiseks kui praegu.

2. Prologis $PLD-1.6%

Prologis on ülemaailmne ettevõte, mis on spetsialiseerunud jaotuskeskuste, ladude ja logistikahoonete omamisele ja haldamisele. See pakub ettevõtetele võimalusi kaupade ladustamiseks ja tõhusaks turustamiseks.

  • Ettevõtted võivad olla struktureeritud kui REIT või kinnisvarainvesteeringute fond, mis keskendub kinnisvarale ja jaotab suurema osa oma kasumist aktsionäridele.
  • REITid on populaarsed investorite seas, kes soovivad suurendada oma vahendeid ilma liigset riski võtmata.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

Prologis investeerib mitmesse kinnisvarasse, mis eeldatavasti suurendavad pakkumist logistikaga seotud hoonetes, mis on nüüd e-kaubanduse poolt nõutud. See toob kasu ettevõttele ja selle tulemusele.

  • Prologisel läheb väga hästi, nagu näitasid möödunud kuul avaldatud esimese kvartali tulemused.
  • Ettevõttel õnnestus ületada kõigi analüütikute hinnanguid kõigis peamistes näitajates.
  • Ettevõte teenis 834 miljonit dollarit ja teenis aruandeperioodi kohta 1,09 dollarit aktsia kohta.
  • Perioodi tulud ulatusid 1,22 miljardi dollarini.
  • Ettevõte tõstis ka kogu aasta tegevuskulude prognoosi 5,10-5,16 dollarini aktsia kohta.

3. Costco hulgimüük $COST+0.2%

Costco Hulgimüük on Ameerika Ühendriikides ja Kanadas asuv kaupluste kett. Costco on aastakümneid olnud osa Ameerika kultuurist. Samuti on sellest saanud üks maailma tuntumaid kaubamärke, mida armastab üle 111 miljoni inimese kogu maailmas. Costco on tuntud oma madalate hindade ja kvaliteetsete kaupade poolest, mis teeb sellest ühe kõige populaarsema jaemüügiettevõtte Põhja-Ameerikas.

Costco
  • Inflatsioon on USAs kõigi aegade kõrgeimal tasemel, nii et kui plaanite luua pikaajalist investeerimisportfelli, peaks Costco olema kaasatud.
  • Isegi kui enamik tarbijaid liigub kallitest toodetest eemale, külastavad nad siiski oma kohalikku Costcot oma põhivajaduste rahuldamiseks.
  • Lihtsalt öeldes, Costco lihtsalt jääb sinna ja oma ärimudeliga peaks see lähiaastatel kasvama.

4. Monday.com $MNDY+1.3%

Monday.com on platvorm, mis aitab ettevõtetel hallata oma digitaalset tööjõudu. See pakub pilvepõhist platvormi töö, projektide ja ülesannete haldamiseks digitaalsetele töötajatele kontoris või kaugtöötajate jaoks.

  • See pakub mitmeid funktsioone, nagu ajakava, meeldetuletused ja aja jälgimine.
  • Tarkvara saavad kasutada tööandjad või töötajad, kes peavad oma töö- või eraelu hõlpsasti haldama.
  • Pandeemia tõttu läheb üha rohkem ettevõtteid üle kaugtööle või hübriidmudelile.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

Monday funktsioonid võimaldavad sujuvat integreerimist paljude erinevate rakendustega. See on oluline personalitöötajatele, turundusosakondadele ja teistele, kes võivad vajada andmeid LinkedInist või Hubspotist. On väga tavaline, et ettevõtted integreerivad andmeid erinevatelt platvormidelt ja töövoogudelt.

Aktsiaturul tervikuna ei ole viimasel ajal kuigi hästi läinud. Seetõttu on aktsiad saadaval märkimisväärse allahindlusega ja võivad sobida ostmiseks

Kui olete huvitatud sellest artiklist, siis on mul hea meel, kui te vaatate 2. osa, kus me vaatame veel 3 ettevõtet, mis on samuti hea valik igasse portfelli nende madalate hindade tõttu.

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet