@anttimiettinen

Todennäköisesti jokainen sijoittaja on jäänyt kiinni Terra Luna -hanketta koskevista tiedoista ja sen yhteydestä ponzi-huijaukseen, ja hänelle on jo annettu meme coinin tai shit coinin ominaisuudet. Siksi haluaisin huomauttaa sijoittajille, erityisesti niille, jotka ovat uusia tässä ympäristössä, mitä hankkeita on syytä välttää.

Tällaisia hankkeita olisi todellakin vältettävä.

Meemikolikot eivät useinkaan ole hyvä sijoitus niiden epävakauden vuoksi, ja ne ovat alttiita kaatumaan hyödyn puutteen vuoksi. Lisäksi nämä kolikot on tehty ensisijaisesti huvin vuoksi, eikä niillä ole uusia ominaisuuksia, jotka auttaisivat niitä kasvamaan. Tietenkin jotkut niistä voivat olla kannattavia, jos niiden ympärillä on merkittävä hype. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että arvonnousu jatkuu pitkällä aikavälillä. Kun lisäksi otetaan huomioon laajempien markkinoiden nykytilanne, on hyvin todennäköistä, että nämä omaisuuserät laskevat pian merkittävästi.

  • Shiba Inu: Ei merkittävää suunnitelmaa sen hyödyllisyyden parantamiseksi ja sen suuri markkina-arvo tekee siitä yliarvostetun.
  • ApeCoin: Suorituskyky riippuu laskevista NFT-markkinoista ja nopeasti laskevasta hinnasta, joka edellyttää myyntiä.
  • SafeMoon: Tarkkailu, luottamuksen väheneminen ja hankkeeseen liittyvät petossyytökset tekevät tulevasta elpymisestä epätodennäköistä.
  • Dogelon Mars: Elon Muskin lähes olematon hyöty ja katoava vaikutusvalta kryptomarkkinoilla ovat merkittäviä ongelmia tokenille.
  • Hoge Finance: Korkeat palkkiot ja 2 prosentin transaktiovero ovat ongelmallisia tokenin kasvun kannalta.
  • Floki Inu : NFT-hankkeisiin keskittyminen ei todennäköisesti pelasta rahamerkkiä laskulta.
  • Shiba Predator : Olematon hyöty ja sen järjetön tavoite flippata Shiba Inu ei tuo lisäarvoa projektille.

En todellakaan halua kuulostaa rahoitusanalyytikolta, eikä tämä ole rahoitusneuvontaa, mutta vältä tämäntyyppisiä hankkeita. Se voi vaikuttaa houkuttelevalta, mutta korkeintaan jonkin päänahan ja nopean kaupan vuoksi, ei järkevän pitkän aikavälin sijoituksen vuoksi.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇