S&P 500 ^GSPC
5,011.12
-0.22%
Tesla TSLA
$149.83
-3.62%
Microsoft MSFT
$404.33
-1.82%
Meta META
$501.80
+1.54%
Amazon AMZN
$179.17
-1.16%
Nvidia NVDA
$846.71
+0.76%
Apple AAPL
$167.04
-0.57%
Alphabet GOOG
$157.46
+0.37%

Ez a 7 kriptovaluta ugyanolyan véget ér, mint a Terra Luna

Valószínűleg minden befektető megragadt a Terra Luna projektre és a Ponzi-sémával való kapcsolatra vonatkozó információkon, és már megkapta a meme coin vagy shit coin attribútumokat. Ezért szeretném felhívni a befektetők figyelmét, különösen azokét, akik újak ebben a környezetben, hogy mely projekteket érdemes elkerülni.

Ezeket a projekteket valóban el kell kerülni.

A mémérmék gyakran nem jó befektetésnek számítanak volatilitásuk miatt, és hajlamosak összeomlani a hasznosság hiánya miatt. Ráadásul ezek az érmék elsősorban szórakozásra készültek, és nincsenek új funkciók, amelyek segítenék a növekedést. Természetesen néhányuk nyereséges lehet, ha jelentős hype övezi őket. Azonban nagyon valószínűtlen, hogy az értéknövekedés hosszú távon folytatódni fog. Ráadásul a szélesebb piac jelenlegi állapotát tekintve nagyon valószínű, hogy ezek az eszközök hamarosan jelentősen csökkenni fognak.

  • Shiba Inu: Nincs jelentős terv a hasznosságának javítására, és nagy piaci kapitalizációja miatt túlértékelt.
  • ApeCoin: A teljesítmény a csökkenő NFT-piactól és az eladást igénylő, gyorsan csökkenő árfolyamtól függ.
  • SafeMoon: Az ellenőrzés, a bizalom csökkenése és a projekttel kapcsolatos csalási vádak valószínűtlenné teszik a jövőbeli helyreállítást.
  • Dogelon Mars: Elon Musk szinte nem létező hasznossága és a kriptopiacra gyakorolt befolyásának eltűnése jelentős problémát jelent a token számára.
  • Hoge Finance: A magas díjak és a 2%-os tranzakciós adó problémásak a token növekedése szempontjából.
  • Floki Inu : Az NFT-projektekre való átirányítás nem valószínű, hogy megmenti a tokent a hanyatlástól.
  • Shiba Predator : A nem létező hasznosság és az értelmetlen cél, a Shiba Inu megfordítása nem ad hozzáadott értéket a projekthez.

Tényleg nem akarok pénzügyi elemzőnek tűnni, és ez nem is pénzügyi tanácsadás, de kerülje az ilyen típusú projekteket. Vonzónak tűnhet, de legfeljebb néhány skalp és egy gyors kereskedés, és nem egy ésszerű hosszú távú befektetés.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet