S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Teh 7 kriptovalut čaka enak konec kot Terra Luna

Verjetno je že vsak vlagatelj naletel na informacije o projektu Terra Luna in povezavi s ponzijevo shemo ter si je pripisal lastnosti meme coin ali shit coin. Zato bi rad vlagatelje, zlasti tiste, ki so v tem okolju novi, opozoril, katerim projektom se je treba izogniti.

Tem projektom se je treba izogibati.

Meme kovanci zaradi svoje nestanovitnosti pogosto niso dobra naložba in so nagnjeni k propadu zaradi pomanjkanja uporabnosti. Poleg tega so ti kovanci namenjeni predvsem zabavi in nimajo novih funkcij, ki bi pripomogle k njihovi rasti. Seveda so lahko nekatere od njih dobičkonosne, če se okoli njih dvigne veliko prahu. Vendar pa je zelo malo verjetno, da se bo povečanje vrednosti nadaljevalo tudi na dolgi rok. Poleg tega je glede na trenutno stanje na širšem trgu zelo verjetno, da se bo vrednost teh sredstev kmalu občutno zmanjšala.

  • Shiba Inu: ni pomembnega načrta za izboljšanje njegove uporabnosti, zaradi velike tržne kapitalizacije pa je precenjen.
  • ApeCoin: Uspešnost je odvisna od upadajočega trga NFT in hitro padajoče cene, ki zahteva prodajo.
  • SafeMoon: Zaradi nadzora, upadanja zaupanja in obtožb o goljufijah, povezanih s projektom, je prihodnja sanacija malo verjetna.
  • Dogelon Mars: Skoraj neobstoječa uporabnost in vse manjši vpliv Elona Muska na trgu kriptovalut sta za žeton veliki težavi.
  • Hoge Finance: Visoke provizije in 2-odstotni davek na transakcije so problematični za rast žetona.
  • Floki Inu : Preusmeritev na projekte NFT verjetno ne bo rešila žetona pred padcem.
  • Shiba Predator : Neobstoječa uporabnost in nesmiseln cilj, da bi obrnili Shiba Inu, ne dodata vrednosti projektu.

Res ne želim zveneti kot finančni analitik in to ni finančni nasvet, vendar se izogibajte tovrstnim projektom. Morda se zdi privlačna, vendar kvečjemu za nekaj skalpa in hitro trgovanje, ne pa za kakšno smiselno dolgoročno naložbo.

Preberite celoten članek brezplačno?
Pojdi naprej 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet