@nicolaefrancescu

După o scurtă absență de pe Twitter și de pe rețelele de socializare, Do Kwon a propus un plan pentru a reînvia acest proiect $LUNAUSD care a zguduit lumea. El are un plan plin de speranță pentru a revigora rețeaua după prăbușire.

Are Terra Luna vreo șansă?

"Deținătorii de Luna au fost atât de grav lichidați și diluați încât nu vom duce lipsă de un ecosistem pe care să-l construim din cenușă . În timp ce o economie descentralizată are nevoie de bani descentralizați, UST a pierdut prea multă încredere în utilizatorii săi pentru a juca acest rol.

În loc să construiască înapoi cu UST ,Kwon a sugerat revitalizarea rețelei în jurul blockchain-ului Terra: "Am construit unul dintre cele mai mari și mai vibrante ecosisteme de dezvoltatori din domeniul criptomonedelor, cu unele dintre cele mai inteligente minți din lume care lucrează la produse cu cele mai bune UI/UX."

Pentru a păstra comunitatea și ecosistemul de dezvoltatori, Kwon a propus resetarea distribuției de token-uri de administrare a LUNA la 1 miliard, adică 40% din acestea vor fi redistribuite deținătorilor de stablecoin UST de la Terra și vor fi separate de dolarul american în SUA. Celelalte 40% vor merge la cei care dețineau UST în momentul actualizării, iar celelalte 10% vor merge la deținătorii LUNA atunci când blockchain-ul a fost oprit pentru a doua oară în 24 de ore. Restul de 10% va fi folosit pentru a plăti pentru dezvoltarea viitoare a rețelei.

Sursa: Dcforecast.com

Citiți articolul complet gratuit? Dă-i drumul 👇

Aveți un cont? Apoi conectați-vă . Sau creați unul nou.
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇