@anttimiettinen

Kun Do Kwon oli hetken poissa Twitteristä ja sosiaalisesta mediasta, hän ehdotti suunnitelmaa tämän maailmaa järkyttäneen $LUNAUSD-hankkeen elvyttämiseksi. Hänellä on toiveikas suunnitelma verkoston elvyttämiseksi romahduksen jälkeen.

Onko Terra Lunalla mahdollisuuksia?

"Lunanhaltijat on likvidoitu ja laimennettu niin pahasti, että meillä ei ole puutetta ekosysteemistä, jonka rakentaa tuhkasta. Hajautettu talous tarvitsee hajautettua rahaa, mutta UST on menettänyt liikaa luottamusta käyttäjiensä keskuudessa, jotta se voisi toimia tässä roolissa.

Sensijaan, että UST:n kanssa rakennettaisiin taaksepäin ,Kwon ehdotti verkon elvyttämistä Terra-lohkoketjun ympärille: "Olemme rakentaneet yhden kryptovaluutan suurimmista ja elinvoimaisimmista kehittäjäekosysteemeistä, jossa maailman älykkäimmät aivot työskentelevät tuotteiden parissa, joilla on paras UI/UX."

Kehittäjien yhteisön ja ekosysteemin säilyttämiseksi Kwon ehdotti, että LUNA:n hallinnointitokenien jakelu nollataan 1 miljardiin eli 40 prosenttiin, josta 40 prosenttia jaetaan uudelleen Terran UST-stabilcoinin haltijoille ja erotetaan Yhdysvaltain dollarista Yhdysvalloissa. Loput 40 % menee niille, joilla on UST päivityksen aikaan ja loput 10 % menee LUNAn haltijoille, kun lohkoketju pysäytettiin toisen kerran 24 tunnin sisällä. Loput 10 prosenttia käytetään verkon tulevan kehittämisen rahoittamiseen.

Lähde: Dcforecast.com

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇