@faaswilkes

Na een korte afwezigheid van Twitter en de sociale media, stelde Do Kwon een plan voor om dit $LUNAUSD-project, dat de wereld schokte, nieuw leven in te blazen. Hij heeft een hoopvol plan om het netwerk nieuw leven in te blazen na de ineenstorting.

Heeft Terra Luna een kans?

"De houders van Luna zijn zo ernstig geliquideerd en verwaterd dat het ons niet zal ontbreken aan een ecosysteem om uit de as op te bouwen. Hoewel een gedecentraliseerde economie gedecentraliseerd geld nodig heeft, heeftUST te veel vertrouwen van zijn gebruikers verloren om die rol te kunnen spelen.

In plaats van achteruit te bouwen met UST , steldeKwon voor om het netwerk nieuw leven in te blazen rond de Terra-blockchain: "We hebben een van de grootste en meest levendige ontwikkelaarsecosystemen in cryptocurrency gebouwd, met enkele van de slimste koppen ter wereld die werken aan producten met de beste UI/UX."

Om de gemeenschap en het ecosysteem van ontwikkelaars te behouden, stelde Kwon voor om de distributie van LUNA's management token terug te zetten naar 1 miljard, waarvan 40% zal worden herverdeeld onder Terra's UST stablecoin houders en zal worden ontbundeld van de US dollar in de VS. De overige 40% gaat naar de houders van UST op het moment van de upgrade en de overige 10% gaat naar de houders van LUNA toen de blockchain voor de tweede keer in 24 uur werd stilgelegd. De resterende 10% zal worden gebruikt om de toekomstige ontwikkeling van het netwerk te bekostigen.

Bron: Dcforecast.com

Het volledige artikel gratis lezen? Ga je gang 👇

Heb je een rekening? Meld je dan aan . Of maak een nieuwe .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇