@anttimiettinen

Perjantain kaupankäynti osakemarkkinoilla oli positiivista, ja osakeindeksit poistivat suurimman osan edellispäivien tappioista. Myös yhdysvaltalaisen henkilökohtaisen rahoitusyhtiön ja verkkopankin SoFi: n osakkeet kehittyivät vahvasti ja nousivat lähes 20 prosenttia yhden kaupankäyntipäivän aikana. Kirjoitin SoFista muun muassa muutama päivä sitten julkaisemassani artikkelissa, jossa ehdotin, että osake voisi jatkaa laskuaan lyhyellä aikavälillä. Nyt käy ilmi, että saatoin olla väärässä.

SoFi-alusta

Mutta ensinnäkin, käsittelin SoFin osaketta tuossa artikkelissa: Myy ennen kuin on liian myöhäistä: SoFi-osakkeen lasku jatkuu hyvin todennäköisesti lyhyelläaikavälillä.

Rahoitusteknologian(fintech) varastot ovat nähneet massiivisen rallin perjantain keskipäivän kaupankäynnin aikana. Ralli oli riittävän voimakas kääntämään osan alan viimeaikaisista tappioista. Yksi tämän rallin vahvimmista osakkeista on SoFi technologies $SOFI. Muista kuitenkin, että SOFI:n osake on ollut murskaavassa laskutrendissä jo useita viikkoja. Vuoden alusta lähtien SOFI:n osake on menettänyt lähes 57 prosenttia arvostaan.

SoFi-osakkeen pidemmän aikavälin (vuosittainen) kaavio, Lähde .

On vaikea sanoa, nähdäänkö tämän osakkeen alin taso. Perusnäkökulmasta katsottuna yhtiö on kuitenkin pitkällä aikavälillä erittäin vakaalla pohjalla. Monet analyytikot luokittelevat SOFI:n osakkeen kilpailijoitaan korkeammalle. Etuna on se, että yritys on enemmän maksupainotteinen ja että sen myöntämät lainat ovat erittäin hyviä sekä opinto- että yksityislainoissa. Useimmat SOFI:n keskeiset tunnusluvut ovat nousseet, ja yhtiö nosti hiljattain näkymiään. Yhtiö odottaa toisen neljänneksen liikevaihdon olevan 330-340 miljoonaa dollaria. Tässä suhteessa henkilökohtaisten lainojen määrän kasvun pitäisi auttaa SoFia.

Osakekurssin lasku on edelleen mahdollista. Tästä riskistä huolimatta SoFi vaikuttaa edelleen ehjältä fintech-sektorin pitkän aikavälin kasvutarinalta.

Osakekurssien ennustaminen lyhyellä aikavälillä on hyvin hankalaa. Siksi, kuten ensimmäisessä artikkelissa, toistan, että meidän olisi keskityttävä paljon enemmän pitkän aikavälin aikahorisonttiin ja analysoitava yritystä jostakin.

Tämä ei ole sijoitussuositus, ja kaikki sijoituspäätökset ovat täysin sinun käsissäsi. Sain tietoni SoFista analyytikolta nimeltä Joseph Nograles.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇