@gyorgysarosi

A pénteki kereskedés a részvénypiacokon pozitívan alakult, a részvényindexek az előző napok veszteségeinek nagy részét eltüntették. A SoFi amerikai személyi pénzügyi vállalat és online bank részvényei szintén erősen teljesítettek, és egyetlen kereskedési nap alatt közel 20%-kal emelkedtek. Többek között a SoFi-ról is írtam egy néhány napja megjelent cikkben, amely szerint a részvény rövid távon tovább eshet. Most kiderült, hogy talán tévedtem.

A SoFi platform

De először is, ebben a cikkben a SoFi részvényekkel foglalkoztam: Adja el, mielőtt túl késő lenne:A SoFi részvények rövid távon nagy valószínűséggel további csökkenést fognak látni.

A pénzügyi technológiai(fintech) részvények hatalmas rallyt produkálnak a péntek déli kereskedés során. A rally elég erős volt ahhoz, hogy megfordítsa az ágazat által a közelmúltban elszenvedett veszteségek egy részét. A rally egyik legerősebb részvénye a SoFi technologies $SOFI. Ne feledje azonban, hogy a SOFI részvények már több hete elsöprő lejtmenetben vannak. Az év eleje óta a SOFI részvények értékük közel 57%-át veszítették el.

A SoFi részvények hosszabb távú (éves) grafikonja, Forrás.

Nehéz megmondani, hogy látunk-e még egy mélyebb mélypontot ennél a részvénynél. Alapvető szempontból azonban a vállalat hosszú távon nagyon szilárd lábakon áll. Valójában sok elemző a SOFI-részvényeket a versenytársaknál magasabbra sorolja. Az előnye az, hogy a vállalat inkább díjorientált, és a hitelkihelyezések szuperprímák mind a diák-, mind a személyi kölcsönök terén. A SOFI legfontosabb mutatóinak többsége emelkedett, és a vállalat nemrégiben megemelte kilátásait. A vállalat arra számít, hogy a második negyedév nettó árbevétele 330 és 340 millió dollár között lesz. Ebben a tekintetben a személyi kölcsönök volumenének növekedése segítheti a SoFi-t.

Továbbra is fennáll a részvényárfolyam csökkenésének lehetősége. E kockázat ellenére a SoFi mint a fintech szektor hosszú távú növekedési lehetőségének története még mindig érintetlennek tűnik.

A részvényárfolyamok rövid távú előrejelzése nagyon trükkös tudományág. Ezért az első cikkhez hasonlóan megismétlem, hogy sokkal inkább a hosszú távú időhorizontra kell összpontosítanunk, és valamitől elemeznünk kell a vállalatot.

Ez nem befektetési ajánlás, és minden befektetési döntés kizárólag az Ön kezében van. A SoFi-val kapcsolatos információimat egy Joseph Nograles nevű elemzőtől kaptam.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇