S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

SoFi aktsia tõusis reedel ligi 20%: kas ma eksisin ettevõtte suhtes?

Reedene kauplemine aktsiaturgudel oli positiivne, aktsiaindeksid kustutasid enamiku eelmiste päevade kaotustest. USA isikliku finantsettevõtte ja internetipanga SoFi aktsia näitas samuti tugevat tulemust, lisades ühe kauplemispäevaga ligi 20%. Kirjutasin SoFi kohta muu hulgas vaid mõned päevad tagasi avaldatud artiklis, milles pakkusin välja, et aktsia võib lühiajaliselt langust jätkata. Nüüd selgub, et ma võisin eksida.

SoFi platvorm

Aga kõigepealt, ma käsitlesin SoFi aktsiaid selles artiklis: Müüge enne, kui on liiga hilja: SoFi aktsia on väga tõenäoline, et lühiajalises perspektiivis on oodata edasist langust.

Finantstehnoloogia(fintech) aktsiad on reede keskpäevase kauplemise ajal massiivse ralliga. Ralli oli piisavalt tugev, et pöörata ümber osa sektori hiljutistest kaotustest. Üks tugevamaid aktsiaid selles rallis on SoFi technologies $SOFI-0.3%. Pidage siiski meeles, et SOFI aktsia on juba mitu nädalat olnud purustavas langustrendis. Alates aasta algusest on SOFI aktsia kaotanud peaaegu 57% oma väärtusest.

SoFi aktsia pikemaajaline (aastane) graafik, Allikas .

Raske öelda, kas me näeme selle aktsia madalamat madalamat taset. Kuid fundamentaalsest vaatenurgast on ettevõte pikaajaliselt väga kindlal alusel. Paljud analüütikud hindavad SOFI aktsiaid tõepoolest konkurentidest kõrgemale. Eelis on see, et ettevõte on rohkem tasule orienteeritud ja nende laenude väljastamine on super prime nii üliõpilas- kui ka eraisikute laenude puhul. Enamik SOFI põhinäitajatest on kasvanud, kusjuures ettevõte tõstis hiljuti oma väljavaateid. Ettevõte ootab, et teise kvartali netokäive jääb vahemikku 330-340 miljonit dollarit. Sellega seoses peaks SoFit aitama isiklike laenude mahu suurenemine.

Aktsia hinna languse võimalus on endiselt olemas. Hoolimata sellest riskist tundub SoFi kui pikaajaline kasvuallikas fintech-sektoris siiski veel tervena.

Aktsiahindade prognoosimine lühiajaliselt on väga keeruline distsipliin. Seega, nagu ka esimese artikli puhul, kordan veel kord, et me peaksime palju rohkem keskenduma pikaajalisele ajahorisondile ja analüüsima ettevõtet millestki lähtuvalt.

See ei ole investeerimissoovitus ja igasugune investeerimisotsus on täielikult teie kätes. Sain oma teabe SoFi kohta analüütikult nimega Joseph Nograles.

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet