@nicolaefrancescu

Există multe modalități de a investi pe piața bursieră. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei investiții cu risc scăzut și randament ridicat, atunci s-ar putea să găsiți aici ceea ce vă trebuie.

Southwest Airlines

Actuala scădere a pieței, printre altele, ne oferă o mulțime de oportunități de a cumpăra companii de foarte bună calitate la un preț foarte rezonabil care, dacă sunt investite din timp, pot genera profituri decente în viitor.

5. Dick's Sporting Goods $DKS

Dick's Sporting Goods oferă o mare varietate de produse pentru vânătoare, pescuit, golf, camping, activități în aer liber și multe altele.

https://www.youtube.com/watch?v=aV1005n5VZU

Când lumea sporturilor de competiție a fost închisă din cauza unei pandemii, DKS a intrat în joc. Afacerile au fost foarte bune în ultimii doi ani.

  • Rezultatele financiare arată că lucrurile se îndreaptă în direcția bună.
  • Câștigul pe acțiune al companiei pentru întregul an 2021 a fost de 13,87 dolari, în creștere cu 142% față de 2020.
  • Acest lucru arată că performanța sa este cu mult peste așteptări și concurează cu alte companii mari.

În plus față de această performanță, Dick's Sporting Goods a recompensat investitorii în mod substanțial. Compania a anunțat răscumpărări de acțiuni în valoare de 750 de milioane de dolari și și-a majorat dividendele trimestriale cu 11%.

6. Marriott International $MAR

Marriott International este unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume. Are o istorie îndelungată și este un pionier în industria ospitalității.

https://twitter.com/MarriottIntl/status/1523727486860894208

Marriott International a fost, de asemenea, una dintre cele mai inovatoare companii în ceea ce privește utilizarea tehnologiei în hotelurile și proprietățile sale. Aceștia își îmbunătățesc continuu experiența clienților prin introducerea de noi tehnologii și instrumente, cum ar fi check-in-ul digital, cardurile de acces digitale și aplicațiile mobile.

  • Acțiunile au crescut ușor, cu 2,13%.
  • Cifrele de la punctele de control TSA arată că numărul de pasageri a revenit la nivelul de dinaintea pandemiei.
  • Cu mai mulți călători, companiile de cazare se pot bucura de succes și de cifre în creștere.

7. Southwest Airlines $LUV

Southwest Airlines este una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din lume. Este în activitate de aproape 50 de ani și a avut un rol esențial în modelarea industriei.

  • În primul trimestru, Southwest Airlines a raportat o pierdere de 278 de milioane de dolari.
  • Cu toate acestea, piețele au reacționat favorabil la raportul privind rezultatele.
  • Numărul de angajați ai United Airlines a crescut semnificativ în acest an.

https://www.youtube.com/watch?v=SjTOVR339Ck

Transportatorul a fost de acord cu alte companii aeriene care au spus că lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Această companie a crescut atât de mult din mai multe motive, tocmai pentru că acum angajează mai mulți angajați.

Odată cu debutul sezonului estival aglomerat, acum ar putea fi momentul să investiți.

Pentru aceste companii, m-am concentrat pe analiza mediului în care se află, mai degrabă decât pe situațiile financiare și altele asemenea. Pe termen lung, cred că aceste companii au o șansă decentă de a raporta un profit și de a-și dezvolta afacerea. De aceea le enumăr aici.

Citiți articolul complet gratuit? Dă-i drumul 👇

Aveți un cont? Apoi conectați-vă . Sau creați unul nou.
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇