@anttimiettinen

Osakemarkkinoille voi sijoittaa monin tavoin. Jos kuitenkin etsit matalan riskin ja korkean tuoton sijoitusta, saatat löytää tarvitsemasi täältä.

Southwest Airlines

Muun muassa markkinoiden nykyinen laskusuhdanne tarjoaa meille runsaasti mahdollisuuksia ostaa erittäin laadukkaita yrityksiä erittäin kohtuulliseen hintaan, jotka voivat varhaisessa vaiheessa sijoitettuna tuottaa tulevaisuudessa kohtuullisia voittoja.

5. Dick's Sporting Goods $DKS

Dick's Sporting Goods tarjoaa laajan valikoiman tuotteita metsästykseen, kalastukseen, golfiin, retkeilyyn, ulkoiluun ja paljon muuta.

https://www.youtube.com/watch?v=aV1005n5VZU

Kun pandemia sulki kilpaurheilun maailman, DKS ryhtyi toimeen. Liiketoiminta on sujunut loistavasti kahden viime vuoden aikana.

  • Taloudelliset tulokset osoittavat, että asiat ovat menossa oikeaan suuntaan.
  • Yhtiön osakekohtainen tulos koko vuodelta 2021 oli 13,87 dollaria, mikä on 142 prosenttia enemmän kuin vuonna 2020.
  • Tämä osoittaa, että sen suorituskyky ylittää odotukset ja kilpailee muiden suurten yritysten kanssa.

Tämän kehityksen lisäksi Dick's Sporting Goods on palkinnut sijoittajat komeasti. Yhtiö ilmoitti pelkästään 750 miljoonan dollarin osakkeiden takaisinostoista ja korotti neljännesvuosittaista osinkoaan 11 prosentilla.

6. Marriott International $MAR

Marriott International on yksi maailman suurimmista hotelliketjuista. Sillä on pitkä historia, ja se on edelläkävijä vieraanvaraisuusalalla.

https://twitter.com/MarriottIntl/status/1523727486860894208

Marriott International on myös ollut yksi innovatiivisimmista yrityksistä teknologian käytössä hotelleissaan ja kiinteistöissään. Ne parantavat jatkuvasti asiakaskokemustaan ottamalla käyttöön uusia teknologioita ja työkaluja, kuten digitaalisen lähtöselvityksen, digitaaliset avainkortit ja mobiilisovellukset.

  • Osake nousi hieman 2,13 %.
  • TSA:n tarkastuspisteiden lukujen mukaan matkustajamäärät ovat palautumassa pandemiaa edeltävälle tasolle.
  • Kun matkustajia on enemmän, majoitusyritykset voivat nauttia menestyksestä ja kasvavista luvuista.

7. Southwest Airlines $LUV

Southwest Airlines on yksi maailman tunnetuimmista lentoyhtiöistä. Se on ollut toiminnassa lähes 50 vuotta, ja se on vaikuttanut alan muotoutumiseen.

  • Ensimmäisellä neljänneksellä Southwest Airlines teki 278 miljoonan dollarin tappion.
  • Markkinat reagoivat kuitenkin myönteisesti tulosraporttiin.
  • United Airlinesin henkilöstömäärä on kasvanut merkittävästi tänä vuonna.

https://www.youtube.com/watch?v=SjTOVR339Ck

Lentoyhtiö oli samaa mieltä muiden lentoyhtiöiden kanssa, joiden mukaan asiat ovat menossa oikeaan suuntaan. Tämä yritys on kasvanut niin paljon monesta syystä juuri siksi, että se palkkaa nyt lisää työntekijöitä.

Kiireisen kesäkauden alkaessa voisi nyt olla aika investoida.

Näiden yritysten osalta olen keskittynyt analysoimaan niiden toimintaympäristöä pikemminkin kuin tilinpäätöstietoja ja muuta vastaavaa. Pitkällä aikavälillä uskon, että näillä yrityksillä on hyvät mahdollisuudet tehdä voittoa ja kasvattaa liiketoimintaansa. Siksi luettelen ne tässä.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇