@faaswilkes

Er zijn vele manieren om in de aandelenmarkt te beleggen. Als u echter op zoek bent naar een investering met een laag risico en een hoog rendement, dan vindt u hier misschien wat u zoekt.

Southwest Airlines

De huidige marktdaling biedt ons onder meer tal van mogelijkheden om tegen een zeer redelijke prijs bedrijven van zeer hoge kwaliteit te kopen die, mits vroegtijdig geïnvesteerd, in de toekomst behoorlijke winsten kunnen opleveren.

5. Dick's Sporting Goods $DKS

Dick's Sporting Goods biedt een grote verscheidenheid aan producten voor jagen, vissen, golfen, kamperen, buitenactiviteiten en nog veel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=aV1005n5VZU

Toen de wereld van de competitiesport werd stilgelegd door een pandemie, ging DKS er helemaal voor. De zaken zijn de laatste twee jaar goed gegaan.

  • Uit de financiële resultaten blijkt dat het de goede kant op gaat.
  • De winst per aandeel van het bedrijf voor het volledige jaar 2021 kwam uit op $13,87, een stijging van 142% ten opzichte van 2020.
  • Hieruit blijkt dat haar prestaties de verwachtingen ver overtreffen en dat zij kan concurreren met andere grote ondernemingen.

Naast deze prestatie heeft Dick's Sporting Goods beleggers rijkelijk beloond. Het bedrijf kondigde alleen al 750 miljoen dollar aan voor het terugkopen van aandelen, en verhoogde zijn driemaandelijkse dividend met 11%.

6. Marriott International $MAR

Marriott International is een van de grootste hotelketens ter wereld. Het heeft een lange geschiedenis en is een pionier in de horeca.

https://twitter.com/MarriottIntl/status/1523727486860894208

Marriott International is ook een van de meest innoverende ondernemingen geweest in het gebruik van technologie in haar hotels en eigendommen. Zij verbeteren voortdurend hun klantenervaring door nieuwe technologieën en hulpmiddelen te introduceren, zoals digitale check-in, digitale sleutelkaarten en mobiele apps.

  • Het aandeel steeg lichtjes met 2,13%.
  • Uit cijfers van TSA-controleposten blijkt dat het aantal passagiers terugkeert naar het niveau van voor de pandemie.
  • Met meer reizigers kunnen logiesverstrekkers van succes en stijgende cijfers genieten.

7. Southwest Airlines $LUV

Southwest Airlines is een van de bekendste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het bedrijf bestaat al bijna 50 jaar en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vormgeving van de sector.

  • In het eerste kwartaal rapporteerde Southwest Airlines een verlies van 278 miljoen dollar.
  • De markten reageerden echter gunstig op het winstrapport.
  • Het aantal personeelsleden van United Airlines is dit jaar aanzienlijk gestegen.

https://www.youtube.com/watch?v=SjTOVR339Ck

De maatschappij was het eens met andere luchtvaartmaatschappijen die zeiden dat het de goede kant op gaat. Dit bedrijf is om vele redenen zo gegroeid, juist omdat het nu meer werknemers aanneemt.

Nu het drukke zomerseizoen aanbreekt, is dit misschien het moment om te investeren.

Voor deze bedrijven heb ik mij geconcentreerd op het analyseren van de omgeving waarin zij verkeren, eerder dan op financiële overzichten en dergelijke. Op lange termijn denk ik dat deze bedrijven een goede kans hebben om winst te maken en hun activiteiten te doen groeien. Dat is waarom ik ze hier opsom.

Het volledige artikel gratis lezen? Ga je gang 👇

Heb je een rekening? Meld je dan aan . Of maak een nieuwe .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇