@gyorgysarosi

A tőzsdei befektetésnek számos módja van. Ha azonban alacsony kockázatú, magas hozamú befektetést keres, akkor itt megtalálhatja, amire szüksége van.

Southwest Airlines

A jelenlegi piaci visszaesés többek között rengeteg lehetőséget kínál számunkra, hogy nagyon jó minőségű vállalatokat vásároljunk nagyon kedvező áron, amelyek, ha időben befektetünk, a jövőben tisztességes nyereséget termelhetnek.

5. Dick's Sporting Goods $DKS

ADick's Sporting Goods termékek széles választékát kínálja vadászathoz, horgászathoz, golfozáshoz, kempingezéshez, szabadtéri tevékenységekhez és még sok máshoz.

https://www.youtube.com/watch?v=aV1005n5VZU

Amikor a versenysport világát egy járvány miatt leállították, a DKS mindent beleadott. Az elmúlt két évben remekül ment az üzlet.

  • A pénzügyi eredmények azt mutatják, hogy a dolgok jó irányba haladnak.
  • A vállalat egy részvényre jutó eredménye a 2021-es teljes évre 13,87 dollár lett, ami 142%-os növekedést jelent 2020-hoz képest.
  • Ez azt mutatja, hogy teljesítménye messze meghaladja az elvárásokat, és felveszi a versenyt más nagyvállalatokkal.

E teljesítmény mellett a Dick's Sporting Goods szépen jutalmazta a befektetőket. A vállalat csak részvény-visszavásárlást jelentett be 750 millió dollár értékben, valamint 11%-kal megemelte negyedéves osztalékát.

6. Marriott International $MAR

AMarriott International a világ egyik legnagyobb szállodalánca. Hosszú múltra tekint vissza, és úttörő szerepet tölt be a vendéglátóiparban.

https://twitter.com/MarriottIntl/status/1523727486860894208

A Marriott International az egyik leginnovatívabb vállalat a technológia szállodáiban és ingatlanjaiban történő felhasználása terén is. Folyamatosan javítják az ügyfélélményt olyan új technológiák és eszközök bevezetésével, mint a digitális bejelentkezés, a digitális kulcskártyák és a mobilalkalmazások.

  • A részvény enyhe, 2,13%-os emelkedést mutatott.
  • A TSA ellenőrzőpontok adatai szerint az utasok száma visszatér a járvány előtti szintre.
  • A több utazóval a szállásadó cégek sikert és növekvő számokat könyvelhetnek el.

7. Southwest Airlines $LUV

ASouthwest Airlines a világ egyik legismertebb légitársasága. Közel 50 éve működik, és jelentős szerepet játszott az iparág alakításában.

  • Az első negyedévben a Southwest Airlines 278 millió dolláros veszteséget jelentett.
  • A piacok azonban kedvezően reagáltak az eredményjelentésre.
  • A United Airlines létszáma idén jelentősen nőtt.

https://www.youtube.com/watch?v=SjTOVR339Ck

A fuvarozó egyetértett más légitársaságokkal, amelyek szerint a dolgok jó irányba haladnak. Ez a vállalat sok okból éppen azért nőtt ennyire, mert most több alkalmazottat vesz fel.

A forgalmas nyári szezon kezdetével itt az ideje a befektetésnek.

E vállalatok esetében a pénzügyi kimutatások és hasonlók helyett inkább a környezetük elemzésére összpontosítottam. Hosszú távon úgy gondolom, hogy ezeknek a vállalatoknak tisztességes esélyük van arra, hogy nyereségről számoljanak be és növeljék üzleti tevékenységüket. Ezért sorolom fel őket itt.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇