@anttimiettinen

Pseudonyymi kryptokauppias ja analyytikko Capo twiittaa, että tämän kolikon odotetaan jatkavan massiivista laskusuuntaustaan. Tämä suosittu kryptovaluuttakauppias, jolla on yli 307 500 Twitter-seuraajaa, ennusti massiivista pudotusta ennen kuin kolikko saa päätökseen viiden aallon Elliott-aallon laskuputkensa.

Tätä hanketta on todellakin parasta välttää.

Elliottin aaltoteorialla tarkoitetaan teknistä analyysia, jolla voidaan ennustaa hintakehitystä aaltoina näkyvän mielen psykologian tai väkijoukon käyttäytymisen perusteella. Teorian perusteella krypto-omaisuus käy aina läpi ennakoivan viiden aallon syklin ennen kuin tapahtuu käänne tai käänne. Capon mukaan $ADAUSD on matkalla neljännen aallon loppuun, mikä tarkoittaa, että se on valmis viimeiseen aaltoon.

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1523697889054457861

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1525008607292665857

Cardanolla käydään tällä hetkellä kauppaa 0,55 dollarilla, mikä on 45 prosenttia yli 0,30 dollarin tavoitehinnan. Markkinoiden epävakaat liikkeet ovat olleet huolestuttavia monille kryptovaluuttakauppiaille ja sijoittajille. Koska Yhdysvaltain keskuspankki pitää rahapolitiikkaa tiukasti kurissa, noususuhdanteesta ei ole merkkejä. Asiat ovat menossa niin, että monet kauppiaat etsivät turvallisempia kryptovaroja kuin riskialttiimpia.

Samaan aikaan Capo pitää silmällä myös STEPN:ää, Solana-lohkoketjulle rakennettua rahanmuodostussovellusta. Capo sanoo katsovansa, että hänen kaupankäyntiarvonsa on huomattavasti alhaisempi, 0,60 dollaria. Näyttää siltä, että GMT on menossa kellariin, kuten hän kuvailee. GMT on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 1,40 dollarissa, ja siksi hän uskoo, että suuri pudotus on tulossa.

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1524816407753547784

Tietenkin tämä on vain hänen mielipiteensä, joka perustuu tekniseen analyysiin eikä sijoitusneuvontaan, joten se on otettava jyvällä suolaa kuitenkin, koska ADA yleinen en pidä projektista ja on jo meemejä syntyy, että se on enemmän stablecoin kuin jotkut kasvuprojekti, joten sinun täytyy punnita, onko se sen arvoista.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇