@gyorgysarosi

Capo álnevű kriptokereskedő és elemző azt tweeteli, hogy ez az érme várhatóan folytatja masszív csökkenő tendenciáját. Ez a népszerű kriptopénz kereskedő, akinek több mint 307 500 Twitter követője van, hatalmas esést jósolt, mielőtt az érme befejezné az öt hullámos Elliott hullám lefelé tartó pályáját.

Ezt a projektet tényleg jobb elkerülni.

Az Elliott-hullámelmélet olyan technikai elemzésre utal, amely a hullámokban megfigyelhető pszichológia vagy a tömegek viselkedése alapján képes megjósolni az árfolyamok alakulását. Az elmélet alapján egy kriptoeszköz mindig egy előrejelző öthullámú cikluson megy keresztül, mielőtt megfordulna vagy visszafordulna. Capo szerint az $ADAUSD a negyedik hullám befejezéséhez közeledik, ami azt jelenti, hogy készen áll az utolsó hullámra.

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1523697889054457861

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1525008607292665857

ACardano jelenleg 0,55 dolláron kereskedik, ami kategorikusan 45%-kal a 0,30 dolláros célár felett van. A volatilis piaci mozgások sok kriptopénz kereskedő és befektető számára egyaránt aggasztóak voltak. Mivel a Federal Reserve szigorúan tartja a monetáris politikát, nincs jele a bullish trendnek. Ahogy a dolgok alakulnak, sok kereskedő a biztonságosabb kriptoeszközöket keresi a kockázatosabbakkal szemben.

Eközben a Capo szemmel tartja a STEPN-t is, amely a Solana blokkláncra épülő monetizációs alkalmazás. Capo azt mondja, hogy jelentősen alacsony, 0,60 dolláros kereskedési értékkel számol. Úgy néz ki, hogy a GMT a pincébe tart, ahogy leírta. A GMT jelenleg 1,40 dolláron kereskedik, és ezért úgy véli, hogy nagy esés várható.

https://twitter.com/CryptoCapo_/status/1524816407753547784

Természetesen ez csak az ő véleménye, amely a technikai elemzésen alapul, és nem befektetési tanácsadás, így azonban, mivel az ADA esetében összességében nem tetszik a projekt, és már most is vannak olyan mémek, amelyek szerint ez inkább egy stabilcoin, mint valamilyen növekedési projekt, így mérlegelni kell, hogy megéri-e.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇