S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Need top 5 Dow Jonesi aktsiat, mida nüüd osta

Kui olete arvamusel, et turg on jõudnud põhja ja madalamale ei saa enam minna, siis on see artikkel just teile, sest selles tuuakse välja Dow Jonesi 5 parimat aktsiat, mis on kas: alahinnatud ja millel on kasvupotentsiaal või mis arenevad edasi. Mõned Dow aktsiad on tulusad ostuvõimalused, sest neil on kõrge kvaliteet ja kasvupotentsiaal tulevikus. Kas te kasutate mõnda neist ära?

Nagu pildist näha, loen Microsofti üheks Dow Jonesi indeksi juhtivaks aktsiaiks.

Loomulikult ei ütle ma, et turg on oma põhja saavutanud. Vastasel juhul võib artikkel olla inspiratsiooniks, mida saab tulevikus ära kasutada. Ma näen kergesti, et see suundumus jätkub ja jaeinvestorid suunavad raha turvalisematesse väärtpaberitesse ja kaupadesse, kuna kardavad edasisi kahjusid. Klassikaline riskikartlikkus on kõige tõenäolisem tulemus pärast aktsiaturgude müüki, sest investorid kipuvad karuturgude ajal oma raha turvalisse kohta paigutama.

Need aktsiad kuuluvad Dow Jonesi indeksi parimate tulemustega optsioonide hulka:

1. Microsoft $MSFT+0.5%

Kõigile, kes ei ole oma elu jooksul mõnda nimetatud programmi tundnud või vähemalt kasutanud, julgen väita, et me kõik oleme Microsofti toodetega tuttavad.

Microsofti $MSFT+0.5% turukapitalisatsioon on alates aasta algusest langenud alla 2 triljoni dollari, langedes peaaegu 20%. Ma ei kujuta ette, et $MSFT+0.5% aktsia jätkab langust. Microsofti mitmekesine riistvara- ja tarkvarapakkumine on viinud laitmatu viieaastase äritegevuse aastakasvu 26,27%-ni.

Lisaks sellele on Microsofti bilanss tugev, mis võimaldab tal pakkuda oma aktsionäridele dividende ja aktsiate tagasiostu. Seega olen ma Microsofti aktsia suhtes optimistlik, sest usun, et sellel on omadused, mis võivad küsitaval aktsiaturul üle trumbata.

  • Suurimat lühiajalist riski näen ma teatavate Hiina tehaste sulgemises, kus $MSFT+0.5% kardab tulemuste halvenemist riistvara tootmise ja müügi osas.
  • Siiski on selle võtmeroll pilveteenuste ja muude tarkvaratööstuse valdkondade puhul teinud sellest ühe maailma suurima ja võimsama ettevõtte, nii et ma ei ole üldse mures selle tuleviku pärast pärast järgmise kvartali lõppu.

2. Apple $AAPL+0.5%

Nagu Microsofti puhul, ei karda ma öelda, et Apple'i tootesari on mõnele teist tundmatu.

Apple $AAPL+0.5% aktsia on alates aastavahetusest langenud peaaegu 15%, mis on hämmastav. Tegemist on tugeva turupositsiooniga ettevõttega, mille ärikasum on aastaga kasvanud 34,28%. Lisaks on strateegia ja toodete mitmekesisus ning mastaabisääst (brutomarginaal 43,32%) võimaldanud Apple'il saavutada "piiramatut" kasumlikkust. Siiski on turg aktsia suhtes langustundlik ülemaailmse tarneahelaga seotud probleemide tõttu.

Siiski peaksid turuosalised märkima, et hankimine ja hankimine kolmandatelt osapooltelt on üks Apple'i tugevusi, mis võimaldab tal piirata tarneahela probleeme. Lisaks sellele võib Apple' i teenuste üksuse ümberkorraldamine, et võtta kasutusele paremad voogedastus- ja reklaamilahendused, oluliselt parandada selle pikaajalisi väljavaateid.

Selle praegune hind (147,11 dollarit aktsia kohta) on tehnoloogiakolossile ilmselgelt halb. Pärast kolmapäevast kauplemist kaotas Apple oma esikoha maailma kõige väärtuslikuma ettevõttena Saudi Aramco (energiahiid) kasuks.

  • Minu seisukohast ei ole see suur asi, mul on märkimisväärne osalus Apple'is ja ma usun ettevõtte tugevusse, mis teenib raha mitmetest toodetest, tasudest, tellimustest ja lõpuks on seotud AR/VR ja metaversiooni tulevikuga. Enamik spekulatsioone on viimasel ajal siiski olnud seotud Apple'i autoga (Apple'i elektriauto).

3. Boening $BA+0.4%

Covid-19 pandeemia hirmu leevendamine ja tugevad ärilennukite tellimused ajendavad minu arvates seda "surnud ettevõtet".

Boeing $BA+0.4% on tipptasemel taaskäivitamise mäng, mida turg ei ole veel ära tundnud. Ma ei ole praegu tööstusettevõtete fänn. Siiski on lennukitootjad erandiks, sest nende äritegevus on transporditööstuse stagneerumise tõttu jäänud sektorist maha.

Lisaks usub üks Boeingu suurimaid kliente, AerCap , et Boeing tõuseb peagi põhjast tagasi. Ettevõtte tegevjuhi Aengus Kelly sõnul on selge, et Boeingil on oma probleemid, kuid Boeing on tohutu ettevõte, mis on aidanud maailma ehitada viimase 100 aasta jooksul ja ma ei kirjutaks seda kunagi maha, ta teeb ikka veel suurepäraseid lennukeid."

Lõpuks, enamik analüütikuid hindab $BA+0.4% aktsiat alahinnatud, kuna selle hinna ja kasumi suhe kaupleb 42,06% allahindlusega, mis viitab sellele, et aktsia kasumimaht on alahinnatud.

Lisateavet Boeningi tellimuste kohta leiate minu algsest artiklist, kus seda käsitletakse: Investeerimisvõimalus: Boeing teatab rekordilisest nõudlusest lennukite järele | Bulios

4. Coca-Cola $KO+0.6%

Dividendikuningad on oma dividende tõstnud rohkem kui 50 aastat järjest ja üks juhtivaid dividendikuningaid on Coca-Cola.

Warren Buffetti lemmik, Coca-Cola $KO+0.6%, on taas kord märkimisväärselt tõusnud. Elon Musk on isegi naljatanud, et ta ostab ettevõtte pärast Twitteri omandamist , kuigi konkreetsetel põhjustel (kokaiini tagasi koksi sisusse panemine 😄).

Coca-Cola on viimasel ajal üllatanud müügiga. Ettevõte ületas hiljuti esimese kvartali kasumiprognoosi 6 sendi võrra aktsia kohta pärast seda, kui orgaaniline müük kasvas 18%, sealhulgas 39% Ladina-Ameerikas.

Chris Carey, Wells Fargo usub, et tarbekaupade sektor edendab jätkuvalt laiemat turgu, kuna investorid ületavad makromajanduslikke takistusi.

  • Kuna ma ise ostan aktsiaid, siis näen üksikasjalikku ettevõtet, mis on tulevikku suunatud. Asjakohased sammud, mida ettevõte astub, on näiteks Bodyarmori omandamine, kus oodatakse arenguid tervise- ja spordijookide valdkonnas. Üldiselt soovib ettevõte tulevikus turul tegutsemiseks keskenduda veidi tervislikumatele toodetele.

5. UnitedHealth $UNH-2.0%

Investoritele, kes otsivad järjepideva tootlusega riskivarasid, on see jätkuvalt suurepärane valik.

UnitedHealth $UNH-2.0% aktsiad on vaieldamatult täiuslik kaitsev mäng. Ma ütlen seda sellepärast, et see on seotud tervishoiusektori ja valitsuse pakutavate lepingutega. Kindlasti oli kindlustussektor pandeemia ajal raskustes. Kuid UnitedHealthil on oma sektoris kindel positsioon, mida näitab 11,36% investeeritud kapitali tasuvus.

Ettevõte ületas esimese kvartali kasumiprognoosi, mis oli 14 senti aktsia kohta. Selle edu taga oli 82%-line tervishoiu suhtarv, 290 miljoni dollari suurune ravikindlustusreservi areng ja 49,1 maksmisele kuuluvate nõuete päevade arv.

UnitedHealthi aktsia on võrreldes konkurentidega alahinnatud. Esiteks, selle hinna ja kasumi suhe kaupleb 64,31% allahindlusega ja teiseks, $UNH-2.0% aktsia kaupleb ainult 1,62x ettevõtte väärtuse ja kasumi suhtarvuga. Usun, et aktsia on kaugel oma tsüklilisest tipptasemest ja võiks praeguses turukeskkonnas olla hea ostuobjekt.

  • Põhimõtteliselt on$UNH-2.0% kindel ja prognoositav ettevõte, millel on kindel kasvupotentsiaal. Selle tulemusena olen ma selle ettevõtte aktsia suhtes optimistlik.
  • Analüütikud näevad seda sarnaselt ja annavad ettevõttele ruumi kuni 21% kasvuks tulevikus.

Pange tähele, et tegemist ei ole finantsnõustamisega. Iga investeering peab läbima põhjaliku analüüsi.

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet