S&P 500 ^GSPC
5,011.12
-0.22%
Tesla TSLA
$149.83
-3.62%
Microsoft MSFT
$404.33
-1.82%
Meta META
$501.80
+1.54%
Amazon AMZN
$179.17
-1.16%
Nvidia NVDA
$846.71
+0.76%
Apple AAPL
$167.04
-0.57%
Alphabet GOOG
$157.46
+0.37%

Potențial ridicat și preț scăzut: aceste 3 criptomonede merită cumpărate la prețurile actuale și la scăderi

Prăbușirea criptomonedelor care a început la începutul anului 2022 nu este neobișnuită în lumea criptografică. Cu toate acestea, această presiune descendentă impresionantă observată la nivelul întregului sector a continuat și în al doilea trimestru. Ca și în cazul acțiunilor, unde am căutat doar acțiunile care au un preț atrăgător și un potențial ridicat, vreau să prezint criptomonedele cu potențial de creștere și un preț atrăgător.

Cumpărați criptomonede pe scădere?

Sunt de părere că această vânzare recentă poate oferi investitorilor câteva oportunități de cumpărare excelente. Cu toate acestea, investitorii ar trebui să se concentreze pe calitate în acest mediu. La fel ca pe piața bursieră, este important să alegeți investiții care au în spate ceva real care să susțină aceste token-uri. Nu este momentul să speculăm, ci să construim un portofoliu excelent pe termen lung atunci când prețurile sunt în scădere.

Este mai ușor de spus decât de făcut. De fapt, în condițiile în care ratele dobânzilor cresc și investitorii elimină din ce în ce mai mult riscul din joc, criptomonedele sunt vândute în masă. Până când acest lucru nu se va schimba, perspectivele pe termen scurt nu sunt foarte bune.

Desigur, pentru cei care investesc în cele mai bune criptomonede, această durere se va transforma în cele din urmă în bucurie. Cât timp va dura acest lucru este o presupunere a oricui. Dar, în spiritul găsirii celor mai bune criptomonede de cumpărat în acest moment, iată trei dintre alegerile mele de top.

1. Cardano $ADAUSD+2.3%

Valoarea acestei criptomonede ar putea crește vertiginos pe măsură ce numărul dezvoltatorilor blockchain crește.

Cardano $ADAUSD+2.3% este unul dintre cele mai mari blockchains care a demonstrat cu succes că mecanismul de consens proof-of-stake poate funcționa. Spre deosebire de Bitcoin și Ethereum (deși Ethereum se îndreaptă în această direcție), Cardano folosește mize ca metodă principală de validare și securitate pe acest blockchain. Acest lucru reduce foarte mult impactul asupra mediului pe care îl au alte rețele proof-of-work (miniere).

Acum, cu o vechime de aproximativ cinci ani, Cardano este oficial una dintre "garda veche" din lumea criptografică. În prezent, Cardano se numără printre primele 10 token-uri în funcție de capitalizarea de piață și se concentrează pe furnizarea unei platforme puternice și stabile pentru aplicații descentralizate care utilizează contracte inteligente și tranzacții rapide.

Interesant este faptul că interesul dezvoltatorilor pentru Cardano crește rapid, cu 100-150 de dezvoltatori activi, care fac aproape 700 de confirmări pe săptămână. În termeni simpli, acest lucru înseamnă că Cardano este unul dintre cele mai avansate blockchains din lume. În acest sens, mulți sugerează că Cardano ar putea continua să reducă în timp avansul masiv al pieței Ethereum.

Îmi place această teză. În acest sens, Cardano ar putea părea atractiv pentru cei care gândesc pe termen lung, având în vedere scăderea de peste 80% de la vârful token-ului.

  • Personal, nu ezit să supra-cumpăr Cardano pe scăderi, care au fost puține și rare în ultima vreme.

2. Algorand $ALGOUSD-0.1%

Parteneriatul său recent cu FIFA și alte tendințe de adoptare inspiră un optimism considerabil.

Algorand $ALGOUSD-0.1% este o rețea blockchain descentralizată cu sursă deschisă care utilizează o structură pe două niveluri. Moneda a fost lansată aproape recent, în 2019, și a urcat în primele 30 de criptomonede după capitalizarea de piață.

La fel ca majoritatea token-urilor, anul 2021 a fost probabil cel mai bun an pentru această criptomonedă. Algorand a crescut cu peste 300% pe măsură ce investitorii au aflat mai multe despre proiect. Căutările pe Google pentru Algorand au atins un nivel record, deoarece proiectul a obținut o nouă acoperire semnificativă.

Algorand este numit Blockchain 3.0 deoarece extinde soluțiile la problemele cu care se confruntă atât Ethereum, cât și Bitcoin. Principalul argument de vânzare al Algorand este aprobarea instantanee a tranzacțiilor și viteza mare. Acest lucru le permite utilizatorilor să transfere fonduri ieftin și rapid prin intermediul acestei rețele blockchain.

În general, în ceea ce privește proiectele blockchain autonome, Algorand este un proiect care cred că are un potențial uriaș pe termen lung. Cei care doresc să cumpere în această perioadă de scădere a pieței ar putea dori să pună acest simbol pe lista lor de supraveghere.

  • Nu am cumpărat încă această criptomonedă, dar văd în ea un mare potențial de creștere.

(199) Algorand se asociazăcuFIFA | ALGO Sentiment Analysis - YouTube

3. Protocol apropiat $NEARUSD+0.5%

Creșterea rețelei acestei criptomonede, împreună cu viitoarea stablecoin, ar putea să-i permită să crească și mai mult.

Near Protocol $NEARUSD+0.5% este un proiect care a fost creat pentru a deveni o alternativă mai rapidă și mai eficientă la Ethereum. Ca și alți "ucigași ai Ethereum", Near a înregistrat un interes impresionant în ultima vreme. Acest lucru se întâmplă în ciuda a ceea ce mulți consideră a fi un moment cheie, când va avea loc fuziunea Ethereum.

Protocolul Near utilizează un mecanism de consens cu variație de probă de miză numit Doomslug pentru a-și securiza rețeaua. Acest proiect folosește, de asemenea, tehnologia Nightshade, care este o variație a sharding-ului.

Pentru a explica aceste concepte, acesta îmbunătățește scalabilitatea tranzacțiilor sale și ar putea fi cheia pentru a debloca o creștere serioasă pe termen lung.

  • Perspectivele sunt optimiste 👇

Mai interesant este faptul că Near intenționează să creeze un "web deschis" descentralizat și fără permisiuni. Acest lucru ar însemna că niciun guvern, companie sau entitate individuală nu va putea să o închidă.

Bineînțeles, există întotdeauna o mulțime de riscuri în cazul unor proiecte precum Near. Doar timpul va spune în cele din urmă dacă această rețea își poate atinge obiectivele. Dar pentru investitorii care caută un potențial de creștere pe termen lung, acesta este un token cheie de urmărit în timp ce piața criptomonedelor se luptă să se stabilizeze.

Întrebări ale cititorilor:

  1. Sunteți familiarizat cu oricare dintre aceste criptomonede?
  2. Investiți în criptomonedele menționate?
  3. Pe cine favorizați? Evident, în afara bazei Bitcoin, ETH.
  4. Ce vă așteptați să vedeți în continuare pentru criptomonede în 2022?

Vă rugăm să rețineți că nu este vorba de consultanță financiară. Fiecare investiție trebuie să treacă printr-o analiză amănunțită.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet