S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin támogatja a TerraUSD mentőcsomag tervét és a kisbefektetők előtérbe helyezését

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin azt mondja, hogy támogatja azt a javaslatot, hogy a TerraUSD-1.8% tulajdonosai visszakapják a $LUNAUSD-t-1.8% a Terra Luna ökoszisztéma múlt heti masszív összeomlása után.

Vitalik Buterin a legkisebb befektetők felé is támogatásáról biztosította az ötletet.

A javaslat, amelyet eredetileg egy PersianCapital nevű Twitter-fiók terjesztett elő, a legkisebb tulajdonosok 100%-os teljes körű ellátását helyezi előtérbe, miután a Terra Anchor Protocol ban elvesztették pénzeszközeiket a tét miatt.

"Az egyik lehetőség az lenne, hogy minden egyes befektetett UST-ból mondjuk 0,30 dollárt adnánk vissza minden egyes pénztárcának.

De így a Terra pénzeszközei aránytalanul a gazdag bálnákhoz áramlanának, akik a depeg idején a legtöbb UST-t birtokolták. És akkor mindenki csak az egész 30%-át tenné ki. Valójában a legtöbb ember még mindig keserűséget érezne. Fedezzünk fel tehát egy másik utat.

A másik lehetőség a kisebb pénztárcák előtérbe helyezése. Azok az emberek, akiknek több ezer vagy több UST-t helyeztek el azAnchorban. Ha a Terracsak a pénztárcák "legszegényebb" 99,6%-átcélozná meg, akkor ezt a gigantikus csoportot 100%-ban egésszé tudnák tenni."

A PersianCapital szerint a kisebb pénztárcák előnye az lenne, hogy több ember veszteségei 100%-ban megtérülnének, ami szerinte "igazságosabb" és javítaná a közösség hangulatát. Azt is mondja, hogy a lakossági befektetőkkel való foglalkozás után könnyebb lenne a gazdag bálnák megmaradt csoportját kezelni.

Buterin szerint az ilyen típusú helyreállítási tervekre már léteznek precedensek, beleértve a Szövetségi Betétbiztosítási Társaság (FDIC) szabványait, amelyek korlátozzák a szervezet által követelhető összeget. "Határozottan támogatom ezt. Összehangolt együttérzés és megkönnyebbülés az átlagos UST-befektető számára , akinek egy befolyásoló valami hülyeséget mondott a 20%-os kamatlábakról az amerikai dollárra."

Még mindig érdekes lesz figyelni, mert ha ilyen nagy nevek is beszállnak, akkor talán van esély a kisbefektetők visszatérítésére.

Forrás: Dailyhodl.com

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet