S&P 500 ^GSPC
5,041.46
-0.40%
Tesla TSLA
$155.16
-3.92%
Apple AAPL
$170.79
-1.10%
Nvidia NVDA
$867.78
+0.90%
Alphabet GOOG
$155.24
-0.70%
Meta META
$498.04
-0.44%
Microsoft MSFT
$415.27
+0.39%
Amazon AMZN
$183.37
-0.14%

Ethereumi asutaja Vitalik Buterin toetab TerraUSDi päästeplaani ja väikeinvestorite eelistamist

Ethereumi asutaja Vitalik Buterin ütleb, et ta toetab ettepanekut tagastada $LUNAUSD+0.8% TerraUSD omanikele pärast Terra Luna ökosüsteemi massilist kokkuvarisemist eelmisel nädalal.

Vitalik Buterin väljendas oma toetust ideele väikeinvestorite suhtes.

Ettepanek, mille algselt esitas Twitteri konto nimega PersianCapital, hõlmab väikseimate omanike prioriseerimist, et nad oleksid 100% terved pärast seda, kui nad kaotasid oma vahendid Terra ankurprotokollis panustamise tõttu.

"Üks võimalus oleks tagastada näiteks 0,30 dollarit igast investeeritud UST-st igasse rahakotti.

Kuid sel moel voolaksid Terra vahendid ebaproportsionaalselt jõukatele vaaladele, kellele kuulus enamik UST-dest depeg'i ajal. Ja te teeksite kõigist ainult 30% terviku kohta. Tegelikult oleks enamik inimesi ikka veel kibestunud. Nii et uurime teistsugust teed.

Teine võimalus on seada prioriteediks väiksemad rahakotid. Inimesed, kellel oli mitu tuhat või rohkem UST-d hoiustatud Ankrus. Kui Terravõtaks sihikule ainult "kõige vaesemad" 99,6% rahakotidest, siis saaks nad selle hiiglasliku grupi 100% terveks teha."

PersianCapitali sõnul oleks väiksemate rahakottide eelistamise eelis see, et rohkematele inimestele hüvitataks nende kahjum 100%, mis on tema sõnul "õiglasem" ja parandaks kogukonna meeleolu. Ta ütleb ka, et pärast jaeinvestoritega tegelemist oleks lihtsam hallata ülejäänud jõukate vaalade rühma.

Buterini sõnul on sedalaadi taastamiskavade jaoks juba olemas pretsedendid, sealhulgas Föderaalse Hoiuste Kindlustuskorporatsiooni (FDIC) standardid, mis piiravad summat, mida üksus võib nõuda. "Toetan seda kindlalt. Kooskõlastatud kaastunne ja kergendus keskmisele UST-investorile, kellele mõjutaja ütles midagi rumalat USA dollari 20% intressimäära kohta."

Seda on ikkagi huvitav jälgida, sest kui sellised suured nimed kaasatakse, siis võib-olla on väikeinvestoritel võimalus raha tagasi saada.

Allikas: Dailyhodl.com

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet