S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

Un alt motiv pentru a investi în acțiunile Nio. Compania a prezentat o strategie ambițioasă pentru a vinde mai multe…

Acțiunile companiei chineze de automobile electrice Nio $NIO $NIO+3.5% au cunoscut o scădere semnificativă în acest an, la fel ca multe alte acțiuni. Acțiunile au scăzut cu peste 55% numai de la începutul anului și încă mai caută un minim. Dar există semne că ceea ce este mai rău ar putea fi în spatele companiei. În plus, conducerea a făcut aluzie la strategia extrem de ambițioasă pe care dorește să o adopte.

Mașina electrică Nio

Strategia ambițioasă a companiei

Nio$NIO+3.5% a lăsat să se înțeleagă că va deveni mai accesibil și va putea fi folosit de un public mai larg. Pe piața chineză, unde marjele sunt foarte mici și concurența este acerbă, compania trebuie să concureze cu rivali din toate segmentele.

Nio dorește să se orienteze către automobilele cu prețuri mici și medii. Conducerea companiei a declarat că dorește să creeze un nou brand care să contribuie la atingerea acestui obiectiv cât mai curând posibil. Constructorul auto chinez a anunțat că autoritățile locale și compania care produce vehiculele în Hefei au convenit în cele din urmă asupra unui plan de construire a unei anexe pentru a produce aceste mașini accesibile.

În total, compania se așteaptă să lanseze trei modele noi în acest an. Unul dintre cele mai interesante anunțuri este Nio ES7. Acesta este cel de-al treilea SUV al lui Nio, ceea ce este foarte interesant, deoarece designul și caracteristicile incredibile se potrivesc cu celelalte versiuni Nio. În plus, se bazează pe platforma tehnologică NIO NT2.0 de a doua generație. Lansarea mașinii va avea loc în septembrie, dacă nu apar probleme în lanțul de aprovizionare.

https://youtu.be/xawsbPjWARg

De asemenea, aflăm despre lucruri pe frontul de reglementare. Nio a anunțat că se va lista pe piețele publice din Singapore, echivalentul bursei de valori din SUA, pe 20 mai. Acest lucru aduce o claritate foarte necesară pentru investitorii care au fost îngrijorați de viitorul companiei.

Concluzie

China este cea mai mare piață de vehicule electrice din lume , iar în cadrul acestei piețe, NIO este unul dintre cei mai mari jucători. Prin urmare, investitorii nu își pot permite să o ignore. În plus, producătorul de mașini electrice lansează agresiv noi modele, ceea ce va contribui la relansarea vânzărilor pe piața internă. De asemenea, NIO se extinde și în alte țări, cum ar fi Germania, Olanda, Suedia și Danemarca. Aceasta este deja prezentă în Norvegia.

Toți acești factori sugerează că societatea ar putea să își revină de la fundul sacului în acest an și să își reia traiectoria de creștere. Cu toate acestea, aceasta nu este o recomandare de investiții și trebuie să vă faceți întotdeauna propria analiză. Analistul Faizan Farooque a raportat știrile referitoare la Nio.

Libí se vám po vzhledové stránce elektromobily Nio?

Vote to see the results! 0 answers already!

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet