S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Oodake: miks arvab tuntud tehniline analüütik, et paari päeva pärast toimub turul hiiglaslik tõus?

Aktsiaturul on nüüd olnud paar nädalat kohutav. Ja nende paari nädala jooksul on olnud mitu ajaloolist langust ja rekordiliselt punaseid päevi. Kuid Tom DeMarco sõnul, kes on suutnud mitu korda turu põhja paljastada, oleme pöördumise lõpus. Millised on tema põhjendused ja alused, millele ta rajab selle julgelt positiivse väite?

Tom DeMarco sõnul võib turul toimuda märkimisväärne pööre

Lisaks - Walmart, Target ja Tencent teatasid pettumust valmistavatest tulemustest, mis lisab õli tulle intressimäärade tõstmise ja kvantitatiivse karmistamise kartustele.

Jefferiesi aktsiate peastrateeg Sean Darby sõnul on viimase kuue nädala jooksul aktsiate tagasiostud 46 miljardit dollarit, võrreldes 91 miljardi dollariga, kui COVID-epideemia puhkes. See on üsna põhimõtteline argument, miks turud ei pruugi veel põhjas olla.

Lihtsustatud DeMarki analüüs. Allikas

Tunnustatud insener Tom DeMark, kes tuvastas 2020. aasta kui põhja, kui COVID avastati, ei ole sellega nõus. DeMark Analyticsi asutaja - kes on tuntud selliste riskifondide juhtide nagu Paul Tudor Jones ja Steven Cohen nõustamise poolest - ütles Fundstrati tehnilise strateegia juhile Mark Newtonile, et turud on pöördumise äärel.

DeMarki näitajad on mõeldud pöördepunktide ennetamiseks, et otsida liialdatud hinnaliikumisi mõlemas suunas.

DeMarki sõnul näeb S&P 500 $SPY-0.9% veel ühe müügitehingu, mille sulgemine jääb alla 3863 punkti, enne kui "hiiglaslik löök" tõstab indeksi 4400 ja 4500 punkti vahele.

Ja see ei lõpe selle ennustusega. Te võite olla huvitatud ka tema teistest ennustustest: 10-aastane võlakiri jõuab enne tippu veel ühe kõrgema taseme ja nafta saavutab nelja kauplemispäeva jooksul tipptaseme 117,29 dollaril barreli kohta. Pärast seda tuleb pöördumine.

Kui tal on õigus, siis oleks põhiline tagajärg, et inflatsioonitegurid energia ja kaupade näol on saavutamas oma haripunkti, mis vähendaks inflatsioonisurvet.

Vastutusest loobumine:See ei ole mingil juhul investeerimissoovitus. See on puhtalt minu tõlgendus ja analüüs, mis põhineb internetiandmetel ja mitmetel teistel analüüsidel. Finantsturgudele investeerimine on riskantne ja igaüks peaks investeerima oma otsuste põhjal. Ma olen lihtsalt amatöör, kes jagab oma arvamusi.

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet